Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor. H sınıfı ehliyeti alabilir miyim?

Ahmet Turgut

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 55 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç ehliyet almadım araba almak istiyorum % 83 raporum var ama ehliyetsiz araba vermiyorlar H sınıfı ehliyet alabilrmiym bu raporla, alırsamda sınava girmem gerekiyor mu ?

rahatsızlığına uygun bir h sınıfı ehliyet alabilirsin bunun için h sınıfı ehliyet veren kursla gidip görüş yada telefon ile ara sonra hastaneden h sınıfı ehliyet alabilir diye heyet den rapor alacaksın ve kursa kayıt olacaksın

peki rahatsızlığım gözümün teki kör hiç yok bi kaza nedeninden dolayı ama diğeri çok net görüyor yazılı sınava girmeden sadece direksiyon sınavıyla alabilirmiym ehliyeti

Hayır siz monokuler şartlarına uyuyorsanız monokuler ehliyet alabilirsiniz ve el ayak uzuvlarınızda kusur yoksa h sınıfı alamazsınız diye düşünüyorum

Diğer gözünüzün 10 da 10 görmesi şart

Otv indiriminden yararlanamzsınız sanırım

%83 özür oranım var demişsiniz bunun tek göze %32 olduğunu kabul edersek diğer özür oranları nı da açıklarsanız daha net cevap alırsınız ? ortapedik özürünüz yoksa h sınıfı alamassınız

Ahmet Turgut;
kardeşim rahatsızlığın tek gözünde ise sana b sınıfı ehliyet verirler hiç bir ehliyetin olmadığı için de yazılı sınava girmek zorundasın

Üst Alt