Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor. Ehliyet almak için rapor süreci..?

ja_sen7

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MErhaba arkadaşlar...

Ben bu aralar ehliyet almak için uğraşıyorum ve %43 raporum var. Som gözümde %90 görme kaybı var ve benim h ehliyeti alma gibi bi derdim yok monoküler ehliyet alsamda olur fakat cuma günü sağlık raporu almak için sağlık ocağına gittim oda beni göz dr sine sevk etti. Dr muayenemi yaptıktan sonra bana rapor verdi sorunumu ve görme oranımı yazdı ama karar olarak monoküler ehliyet alabilir ehliyet alamaz yada herhangi bir şey yazmadı. Sağlık ocağına geri gittiğimde Sağlık rağorumu almak için göz doktorunun hiçbir açıklama yazmadığını söyledi oradaki Dr.

Ben ehliyet alabilmek için ne yapmam lazım. Benim sol gözüdme görme kaybım ne orta derece solunum yetmezliğim var. Heyete girip onların kararıyla mı alamm gerekiyor yoksa sağlık ocağına gidip oradan sağlık raporumu almam gerekiyor gerekli drların görüşünü aldıktan sonra bir türlü buna kafam basmadı. Bilen varsa ve bana yol gösterirse sevinirim arkadaşlar. P.tesi günü tekrar başlayacağım çalışmalara. Şimdiden hepinize teşekkür ederim..

ja_sen7 ne yaptınız son durum nedir acaba? heyet raporu almanız gerekiyordu, yönlendirdiler mi acaba?

ja_sen7

E uygun değerlendirmenin olduğu rapor alamıyor musunuz yeniden? Doktor eksik değerlendirmeyi fark edip düzeltmiyor mu?

Üst Alt