Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir doktor 1 aylık istirahat raporu verebilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neoplis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neoplis

Üye
Konular
81
Reaksiyonlar
128
arakdaşlar özel bir hastanenin psikiyatri servisinde tedavi oluyorum. Doktoruma istirahat raporu istedigimi söyledim. Doktorum tek başına bana 1 aylık rapor yazabilirmi ?

abim 1 yıllık çalışamaz raporu almış işinden oldu aman dikkat edelim

neoplis

Tek doktor 1 aylık rapor yazamaz, 3 hekimli heyet raporu alabilirsiniz

ben 2009 da 2 ay rapor alacağımı zannetmiştim

memursan aldığın rapor sıkıntı olmaz işinden olmazsın tabi sahtecilik yapmıcaksın. özel sektör deneyimim yok ama fazla rapor alırsan işten çıkarma ihtimali yüksek. tek doktor 10 gün veriri ama uzatma hakkı var 20 gün yazar en fazla . 1 aylık rapor heyet olur doktor yazar aldığın hastabe onu heyete çevirir sıkıntı olmaz yani . çalıştığın sektöre göre ve amrine göre isnsiyatif değişir .ama gerçek hastaysan işe gidemicek derece kimse bir şey diyemez.

tek hekim en fazla 10 güne kadar rapor yazabilir. gittiğin özel hastanede 3 tane psikiyatır varsa ve doktorun uygun görürse diğerlerinininde ismini açıp 30 güne kadar verebilir.
bir keresinde bana devlet hastanesinden 90 günlük istirahat raporu vermişlerdi sadece 2 psikiyatır vardı 3. doktor olarak nöroloji doktorunun ismini açmışlardı

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt