Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir defaya mahsus tayin hakkı ve 3. atama

Smilemisty

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, devlet personel Başkanlığını aradım, engelli birimini. Bi defaya mahsus tayin hakkı olan Yönetmeliği sordum. Kurumun kendi kadroları ve yönetmeliğiyle alakalı dedi. İstediğimiz şehire tayin yapmama gibi bi lüksleri varmı kurumların dedim. Evet var dedi. Sadece meb tayin isteğini hemen karşılıyo, dedi. 3.atamalar hakkında bi bilginiz varmı dedim. Her hangi bi çalışma yok 3.atama büyük ihtimal olmucak dedi. Soru sormak isteyen varsa, dpb engelli birimi (0312) 408 7270 arayıp bilgi alabilirsiniz.

Kurumların insiyatifine kalmış birşey ama sadece meb ile sağlık hemen tayin verio ama diğer kurumlar kendi işini yapıor bir defaya mahsus diye birşey kalmadı 1655 sayılı dmk ile 657 sayılı dmk ya bakarsan yönetmelik öyle demiyor danıştay 1 defaya mahsus olayını kaldırdı ama bakanlıklar uygulamıo ancak mahkemede mileti süründürüyor ok arkadaşım

Arkadaşlar, devlet personel Başkanlığını aradım, engelli birimini. Bi defaya mahsus tayin hakkı olan Yönetmeliği sordum. Kurumun kendi kadroları ve yönetmeliğiyle alakalı dedi. İstediğimiz şehire tayin yapmama gibi bi lüksleri varmı kurumların dedim. Evet var dedi. Sadece m
eb tayin isteğini hemen karşılıyo, dedi. 3.atamalar hakkında bi bilginiz varmı dedim. Her hangi bi çalışma yok 3.atama büyük ihtimal olmucak dedi. Soru sormak isteyen varsa, dpb engelli birimi (0312) 408 7270 arayıp bilgi alabilirsiniz.
Çok yararlı bir bilgi paylaşmışsın teşekkürler

Eş durumu tayinler nasıl oluyor peki? Mesela atandık diyelim ama eş başka bir ilde çalışıyor, onun yanına gitme imkanı veriliyor mu?

Vet-bian

OHAL döneminde eş durumundan tayin de durduruldu. Biri izmirde biri adıyamanda görev yapan evli tanıdıklarım var. Ayda iki üç defa görüşüyolar.

Üst Alt