Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bipolarım. Hastaneye yattım. Bana mavi değil kırmızı bileklik taktılar. Neden?
Ben de ameliyat olurken yumurta alerjim var dediğim de sarı bileklik takılmıştı. Herkeste Beyaz varken bende sarı vardı. Kırmızı güzel renk hem. Sorun nedir?
Hasta yatışlarında dört ayrı renkte kimlik bilekliği kullanılır Renkli bileklik uygulamasında;
• Normal hastalar için BEYAZ renkli kimlik bilekliği
• Alerjik hastalar için KIRMIZI renkli kimlik bilekliği
• Doğum sonrasında erkek bebeklere MAVİ renkli kimlik bilekliği
• Doğum sonrasında kız bebeklere PEMBE renkli kimlik .
Şimdi yazıyordum..sözü ağzımdan aldın değimi gibi oldu
Kırmızı bileklik ilaç veya herhangi başka bir şeye alerjisinin olduğunu ifade eder.. başka anlamlarda ifade ediyor kurumlarda değişiyor bu.. genel olarak ilaç alerjisi olanlara takılır.
Diyelim ki tehlikeli sin onlar korksun sen rahat ol ama sanmam eh niye taktılar diye düşünme geçer ama bi dönem olduğum ilde olağanüstü hal vardı heryerde akrep geziyordu insan ister istemez kendini suçlu sanıyor alacak lar içeri diyor seninde o şekil bişey sende sor söyle bana taktığınız nedir hastaneyi ara veya sağlık bakanlığını
@osmangazi, hocam en kötüyü düşünerek moralini bozma hemen. Renklere göre kategorilendirmişlerdir. Yemek olabilir hastalık farklılıkları olabilir vsvs moralini düşürüp gardını indirme. Çok geçmiş olsun
Antibiyotikten bogazım şişmişti . 1 defa söyledigimde banada üzerine yazarak takmışlardı. Sarı yada beyaz olabilir. Aklıma gelmedi sormak yani ben normal karşılamıştim renk olayını şimdi burada okuyunca aklıma geldi.