Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve şizofrenlerin karşı cinsle iletişimi nasıl?

Death

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
47
Karşı cinsle iletişim kurmakta zorlanıyor musunuz ??

sevgilimle buluşmaya gidemedim bile
telefonla mesajlaştık

Son düzenleme:
İstemeden de olsa karşı tarafa kötü enerji veriyorum ve hep reddedilecek gibi hissediyorum.Oysa tanımadığım birine arkadaşlık teklif etmişliğim de var.Teşekkür ederim ama erkek arkadaşım var demişti.Bana zor düşük ihtimal gibi geliyor bugüne kadar olmadıysa hiç olmaz gibi.

Biraz yüzsüz olmak lazım biz gurur yapıyoruz.

kız arkadaşım çıkma teklifi etmicekmisin demişti bende etmicem demiştim bunu bile başaramadım

Bence biz bu yüzden hastalandık.Çoğunlukla sosyal konular.

Şüşko olduğum için talepler hep az oldu. Sevdiklerim beni sevmedi, diğerlerini ben reddettim.
Erkeklerle aram iyi. Sorunum yok.

Not: Psikozspor.

@Death, nefret ediyorlar düşüncesi olmuyor ama bir kadın olarak, yani seksüel olarak beğenilmediğimi düşünüyorum. Yoksa kardeşçe, arkadaşça seven çok. Tabii insanın karşı cins tarafından da beğenilme isteği var, bu istek de doyurulmalı. Yine de artık eskisi gibi kafaya takmıyorum bu konuları. Evlilik/ilişki yürütmek çok yıpratıcı, her şey hiçbir zaman göründüğü ya da hayal edildiği gibi lay lay lom ilerlemiyor. İlişkinin bir cicim ayı var, sonra inişli çıkışlı. Güzel anlarla dolu, acı zamanlarla dolu. Sevginin, saygının sınandığı anlar oluyor. İnsanın tahammül seviyesi, sabrı sınırlıysa ve ilişki onun için bu mücadeleye değmez bir şeyse ayrılık ile bitiyor. :)

Hastalık üzerinden konuşursak da dediğiniz düşünceler değersizlik düşünceleri, depresif, depresyonla ilişkili. Psikotik bireylerde sıkça görülür. Doğru düşünceler mi? Tabii ki değil.

Karşı cinsi bırak erkek arkadaşımda yok, okulda hep tek takılırdım, şizoid kişilik bozukluğu var bende araştırın, karşı cinsle ilişki kurmak yerine kendi kendilerini tatmin ederlermiş 😀 çok kötü bir hastalık, üstüne üstlük majör depresyon, şizofreni, organik olmayan psikoz, anksiyete, panik atak var bende 7 tane ilaç kullanıyordum 5e düştüm, şizoid iyileşen birşeyde değilmiş

Akineton-Paligis-Selectra-Dideral-Xanax, cipralex ve rexapinde kullanıyodum ikisini doktorum bıraktırdı

@vortex33, sanırım bende de var şizoid kişilik bozukluğu. Bi ara sosyalleşmeyi denedim ama sohbet ortamında aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor.

31 yaşındayım, hiç kız arkadaşım olmadı. Ağzım laf yapmaz, konuşmayı sevmem. Bipolarım, bana yaklaşanlar bir süre sonra anormalliği seziyorlar.

Üst Alt