Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve deneyimlerim

Black-Tie

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
4
Öncelikle herkese merhabalar,isimim Oğuzhan 2016 yılında bipolar duygulanım bozukluğu teşhisi konuldu. O günden beridir bu hastalıktan müzdaribim. Sürecimin çok ağır ve sancılı geçtiği için en azından kendi hastalığımın bilincinde olmaya çalışıyorum herkes zorlu bir süreçten geçiyor umarım bu durumları daha az sancılı atlatırız eğer sizlere karşı kırıcı olursam bilinki bazı mani dönemlerimde ne dediğimi bilemiyorum o yüzden şimdiden üzgünüm ve kırıcı olmamaya çalışcam. Elden geldiğince bende yaşadığım hastalığım konusunda bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.

Hobilerim: Bilgisayar oyunları özellikle uzay tarzı oyunları, Yürüyüş yapmak, Kodlama vb

Merhabalar. Allah şifanı versin. Umarım iyileşirsin.
Benim de hobilerim müzik dinlemek bi de güzel şeyler düşünmek

@Tyler D.,
Merhaba, Teşekkür ederim. Umarım Allah hepimizin şifasını verir. Müzik dinlemek çok güzel ne tarz müzikler dinliyorsun ben genellikle önüme ne tarz gelirse dinliyorum daha önceleri Linkin Park seviyordum şimdi pop rock farketmiyor.

Üst Alt