Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olup olmadığımı nasıl anlarım?

inflmas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bana tanı olarak depresyon ve anksiyete tanısı ve kumar bağımlılığı tanısı kondu ama bipoların özellikleri okudumda bana daha çok uyduğunu düşünüyorum doktoruma belirtmem gerekir mi daha önce hiç bir işte 3 aydan fazla duramadım 2 kere askerden kaçtım böyle çok ani kararlar alıyorum maddi manevi kendimi hep sıkıntıya sokuyorum doktoruma ne belirtmem gerekir acaba

sana bazı sorularla seni test etmiştir. bana da reçeteye böyle yazıyor ama ilaç raporuna bakınca 2 defa unipolar almışım. 2 gündür 3 4 saat uyku zar zor uyuyorum bipolara dönme belirtisi borsayı kumar şeklinde oynuyorum ama bipolar değilim mani dönemi geçirmiyorum diye düşünüyor. senin de büyük ihtimal böyle

@Kumarbaz, hocam lütfen yanlış anlamayın amacım sizi eleştirmek ya da irdelemek değil sadece merakımdan soruyorum kumar oynadığınız zamanlar manide olmuyor musunuz

@Sarman, unipolar mani geçirmiyor ama bazı bipolar mani durumlarını geçirebiliyor. ben bipolar değilim mani geçirmiyorum ama bazı şeyleri ufaktan geçiriyorum. unipoların bipolara yani mani geçirme ihtimali yüksek

sadece anti depresan verilirse mani geçirebiliyormuş ben 25 yıl sadece antidepresan kullanarak büyük hata yapmışım bu kumarı tetiklemiş şimdi bana antidepresan yazılmıyor sırf antipsikotikler

Üst Alt