Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olup depresyonun geldiğini hisseden var mı?

Konular
7
Reaksiyonlar
198
Sizde ben gibi ,depresyonun geldiğini anlıyor musunuz? Depresyonun gelişinde nasıl beyninize hukmediyorsunuz.ilaclari düzgün kullansam da kullanmasam da birşey değişmiyor.yine hezayanlarim oluyor,siz de nasıl oluyor.ilaclar fayda ediyor mu?

Bibolarım. Depresyonun geldiğini hüzünlendiğimde kendimi yalnız çaresiz hissettiğim an diyorum ki depresyondayım

@Tyler D., henüz doruk noktasında değil yeni başladı .düşünce yapım değişiyor ondan anlıyorum.kendi beynime hukmedemiyorum.gecen sene yataktan kalkamadım korkunç geçti depresyonum.simdi korkuyorum hemde Cook.

3xlithuril
75 xr venegis
olfrex 5mg
akineton 2mg
doktorumu seviyorum, güveniyorum. ( Bu tedavi için gerekli %45 %50 plasebo etkisini getiriyor.)
sık sık dua ediyorum. (bir yerde okumuştum, bir insan bu dünyaya nasıl ve neden geldiği problemini çözerse diğer tüm problemlerini kolayca çözer yazıyordu.)

@osmangazi, açıkçası ilaçlara güvenmiyorum.beni zehirliyor sanki.doktora heran ulaşabiliyorum söylüyorum derdimi,ne olursa olsun içeceksin ilaçları diyor.istedigi kadar desin ilaçlara güvenmiyorum.

@osmangazi, varoluşsal nedenim ne olabilir ki, boşa geldim bu dünyaya.Benim olecegim gün huzurlu ve mutlu olacağım gündür.

@çılgın bipolar, üç kez mani dönemine girdim üçünde de öncesinde ağır depresyondaydım çok acı çekiyordum galiba beyin çektiği acıya dayanamıyor geçici de olsa sahte mutlu bir dünya yaratıyor gibi geliyor bana bilmiyorum doktor değilim hastalıktan anladığım bu !

@sokr@t, ben her yıl maniye giriyorum.10 gün öncesine kadar manideydim.surekli bir döngü ve artık dayanamıyorum.

@çılgın bipolar, bende sürekli depresyondayım ya da bana öyle geliyor bilmiyorum mutsuzum ölme isteği var maniye sık girmiyorum .

@sokr@t, 2 sene önce çok ağır mani geçirdim.bakirkoye yattigim zaman işte, acilden giriş yaptım.adimi soranlara adımı söylemiyordum.casus sanıyordum doktoru😂🥴

@sokr@t, hahahah yaa çok değişik haller.ben ne triplere girdim anlatsam sana yuh dersin.insan psikolojik bir varlık , Freud un dediği gibi; çocukluğuna inmek lazım..

@İçgörülüSchizophrenia, majör depresyondan beteri kelimesi bile korkmama sebep oldu.gecen sene Şubat ayında yatağa bağımlı yaşadım 3 ay... Şimdi yine geldi depresyon henüz çok ağır değil ama geliyor gelmekte olan..sizede şifa diliyorum..

duygu geçişlerimi anlayabiliyorum mücadele etmem gerektiğinde ediyorum bazen tatlı oluyor zevk alıyorum bazen çekilmez oluyor o durumlarda kendimi korumaya çalışıyorum yaş ilerledikçe zaten insa alıyabiliyor kendi halini gidişinden.... malesef bazı 20 li yaşlarda zor oluyor anlaması ilk zamanlar....şuan35 yaşımdayım...

dipnot: Engüzel yaşlarım diyebilirim fakat geçmiş içinde sitemkarım çünkü daha iyi vaktimi değerlendirebilirdim nasip olmadı

TAVSİYEM VAR !!! ne olursa olsun ilaçlarınızı ihmal etmeyin !!! doktorunuza ve ilaçlarınıza güvenniorsanız sonuna kadar kullanın....ilaç içmekten bıktım bugün almasam olmaz demeyi....şeytan dürtüyor bazen iyi gidiyorum bugün içmicem diyorsun içmiyorsun hayat kalitesi yavaş yavaş azalıyor tecrübeli hastayım ordan biliyorum....:D
:D

Son düzenleme:
Üst Alt