Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar mı yoksa atipik psikoz muyum?

tumay22

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar merhaba sabahları iyiyim enerjiğim fakat akşamları algım değişiyor etraf kararıyor insanları öldürmek istiyorum kana susamış gibi hissediyorum bir rüya içerisinde gibiyim

sizce bu hangi hastalık. tanılarda bipolar ve atipik psikoz var kullandığım ilaçlar solian 800 mg effexor 300 mg lamictal 200 mg

yardımcı olursanız sevinirim

Evet bunu psikoloğ izah etti. Bende merak ettim konuyu açtım. Profesyonel yalancıdırlar dedi şaşırdım kaldım

Tanılarda hem bipolar hem psikoz varsa şizoaffektif bozukluk olabilir.
İlaçlar 6 haftadan sonra etki etmeye başlar, siz ne zamandır kullanıyorsunuz

Bu belirtiler tanıdan bağımsız olarak acil değerlendirme gerektirir. İnternetten hastalık adı söylemek doğru değil. Psikiyatri aciline başvurmak ve ilaçların yeniden düzenlenmesi gerekir.

Sosyopat deniliyordu eskiden şimdi anti sosyal deniliyor. empati ve vicdan gibi kavramlar hakkında ne düşünüyorsun?

@tumay22,

İkisi de berbat ama psikoz kısmen yaşadığım için okb ile birlikte psikoz daha💩tan
Valla Allah yardımcımız olsun..
Tek tesellim öteki tarafta 1-0 önde oluşum🙏inşallah..
Effexor yıllar önce kullanmıştım etkisini hatırlamıyorum bile o kadar çok ilaç kullandım ki deney tahtası yaptılar beni🤬

Üst Alt