Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bipolar hastalıgı EKPSS ile memur olmama mani sayılır mı?
Bipolar hastalıgı-Diyabet ve gözden engelli belgesi almayı düşünüyorum. Bu durum memur olmama engel olurmu
Özellikle bipolar pisikolojik hastalıgı MEMURİYETİME ENGEL Olurmu.
Rapor alırken zaten yazıyor ayrıca bir belgeye gerek yok örneğin %40 tedaviyle işlevselliği düzelen diye ibare var ya işte o çalışabilir anlamına geliyo ancak çalıştırılamayacağı işler kısmının yazılı olmasına dikkat ediniz mesela benim dikkat ve konsantrasyon gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor
Ben EKPSSde bir memurluk seçeceğinizi düşünerek yazmıştım eğer polislik düşünüyorsanız elenirsiniz öğretmenlikte sorun olmaz tabi ekpss ile girerseniz bölümünüzü bilmediğim için yazdım mühendislik falansa kadro açılırsa olur
tedaviyle düzele bilende sorun yok gönlünüz rahat olsun , atanın yeter . ama mümkünse memur olun hizmetli yazmayın . bipolarken himetli olmak zor memurken de attığınız imzaya dikkat edin affı yok