Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastalıgı EKPSS ile memur olmama mani sayılır mı?

aliko91

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Bipolar hastalıgı-Diyabet ve gözden engelli belgesi almayı düşünüyorum. Bu durum memur olmama engel olurmu
Özellikle bipolar pisikolojik hastalıgı MEMURİYETİME ENGEL Olurmu.

Hayır. bipolar rahatsızlık tedaviyle düzelen çalışabilir raporunuz varsa sorun olmaz.

AYŞEG_Ü_L

ayşe hanım çalışabilir raporunu nasıl alıyoruz. engelli raporu alırken ekstra memur olabilirmi yazılması gerek

Rapor alırken zaten yazıyor ayrıca bir belgeye gerek yok örneğin %40 tedaviyle işlevselliği düzelen diye ibare var ya işte o çalışabilir anlamına geliyo ancak çalıştırılamayacağı işler kısmının yazılı olmasına dikkat ediniz mesela benim dikkat ve konsantrasyon gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor

AYŞEG_Ü_L

bunlar hangi meslek dalları oluyor? mesela polislik gibimi bunuda cevaplandırırsanız çok sevinrm

Ben EKPSSde bir memurluk seçeceğinizi düşünerek yazmıştım eğer polislik düşünüyorsanız elenirsiniz öğretmenlikte sorun olmaz tabi ekpss ile girerseniz bölümünüzü bilmediğim için yazdım mühendislik falansa kadro açılırsa olur

tedaviyle düzele bilende sorun yok gönlünüz rahat olsun , atanın yeter . ama mümkünse memur olun hizmetli yazmayın . bipolarken himetli olmak zor memurken de attığınız imzaya dikkat edin affı yok :)

Üst Alt