Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozuklukta halüsinasyon?

Size de çok geçmiş olsun, sizde de hayal ile gerçeği ayırt edememek oluyor mu

Mesela bende olan şey bir hayal kurarken kendimi orada zannediyorum ve o sırada dünyadan kopup kendi kendime konuşuyorum mesela kendimi bir ormanda konuşan hayvanlar ile yaşadığımı hayal edip kendimi orada zannediyorum orada hayvanlar ile konuşurken de aslında kendi kendime konuşuyorum bunun gibi şeyler

Ben de şöyle oluyor hayal kuruyorum evet ama kendi kendime konuşma olmuyor o sırada dünyadan kopmuyorum

Bende olan belirtiler şu şekilde korkular oluyor şüphecilik ise yok denecek kadar az oluyor ve gün içinde üzgün hissetme oluyor

@eques.captain,

Araya gireyim bu durumda hastalık ile sağlıklı durumu birbirinden ayıran hayal/gerçek farkı mı?

Özellikle müzik dinlerken ben de bateriyi çalarken düşünüyorum kendimi. Örneğin bu durum hayal kurmaya girer mi?

@WinstonSmith,

Benim hastalığım hayal ile gerçeği ayırt edememek zaten ama herkes de farklılık gösterir eğer kurduğunuz hayallerin gerçek olmadığını biliyorsanız sorun yok demektir

@anonymous,
Bende çok uyku yaptı onun dışında sorun olmadı ama 200 az mg pek bir şey olmaz sanırım ben 600 mg kullanıyorum

@eques.captain, ben sabah akşam kullanacağım. bunlara ek olarak 30mg rexapin, 600mg cedrinada alıyorum uyku için.

@anonymous,
Ama bana çok iyi geldi hastalığıma iyi geldi yani ve bazı hastalarda yan etki olarak huzursuzluk hareketlilik yapıyor bende yapmıştı doktoruma gittim ketya verdi onu da kullanıyorum şuan ve geçti gayet iyiyim şuan

Üst Alt