Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilişsel yavaşlama (kognitif işlevlerde azalma) yaşayan var mı?

eclipsar

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
23
Bilişsel yavaşlama (kognitif işlevlerde azalma), yani zihin gücü gerektiren aktiveteleri yapamama, eskiden satranç oynayabilirken artık oynayamama, beyin sisi gibi bir durum yaşayan var mı?
Bilişsel işlevlerde önemli derecede azalma var bende. Bir süredir bu durumu yaşıyorum. İlaçların faydasını görmüyorum bu durum için. Duxet, abizol ve lityum kullanıyorum.
Sizde durum nedir?

@eclipsar,
Hastalığınız ne bu arada.
2012 Temmuz'dan beri düzenli
tedavi olmaktayım ben.

Benim
Organik olmayan psikoz
Otizm spektrum bozukluk

@eclipsar,
Sizde şöyle oluyormu:
Dünyanın tavanı kafanın üstünde gibi birşeylerde olmaktamı?

Kapalılık halide varmı?

aydünya aynı anda şizofreni , asperger ve okb.ye heyette yüzde kaç oran veririler? İşte çalışma ihtimalim olur mu iş göremezlik mi alıyorlar?

Bu bilimsel çalışmaya bakarak depresyonda bilişsel bozuklukluk tedavisi için öne çıkan etken maddeler hakkında bilgi sahibi olup doktorunla tedavini yeniden düzenleyebilirsin. Ben öyle yaptım ve diş fırçalamak, banyo yapmak, traş olmak, hazır yemekleri ısıtmak gibi kişisel şeyleri dahi yıllardır yapamazken orta düzeyde iyileşme sağladım. Kesin memnuniyetim olmasa da felâket zamanlardan kurtulmamı sağladı, zaten bilişsel bozukluk depresyonda tedaviye en dirençli belirtilerden biriymiş.

Son düzenleme:
Üst Alt