Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar programcılığı dersi bilgisayar işletmenliği sertifikası yerine geçer mi?
@Roro,
Aslında benim mesleğim bilgisayar programcılık ben serfitikası almak için bilge adam da almıştım o zaman şirket gönderdi Şuan elimde network Photoshop php Java ve office eğitim alıp 4 serfitika bulunuyor iş olayı daha kolay bulunuyor ama şimdi ne kadar bilmiyorum ben 25 yıl önce aldım
@Emrekvk,
Tabiki büyük şirketleri rahatça alınabiliyor veya da bilge adamı kendi anlaşmalı bağlı şirketleri bile size yönlendiriyor ben bunu 20 25 yıl öncesinden biliyorum Şuan ki sistem nasıl bilmiyorum gidip bilge adam kursunda konuşman gerek
Üniversite de bir bilgisayar dersi alındıysa işletmenlik sertifikasını almanız gerekmiyor.Mezun belgesi ile en basit dersi aldığınızı kanıtlayabilirsiniz.Boşuna halk eğitimden sıra bekleyip derse girmenize gerek yok.
@Freedomm,
Hocam sertifika iş bulma konusunda yeterli oluyor mu? Özel de 5 sene geçirmek gerekiyormuş bu tarz devlet pozisyonlarına yerleşmek için.Memur olamam ama merak ettim.Sizin bir kişisel gelişim olarak öneriniz varsa onu da dinlerim.
Benim zamanında 6 ay boyunca ders alıp sınav yönetiyor ve sınavları geçmen lazım yoksa okul gibi sınıfta kalıyorsun ama ağırlık ingilizce dersi önemlidir devlet mevzuyu hiç bilmiyorum zaten bilge adamı kendi anlaşmalı şirketleri yönetiyor mesela bilge adam diyor ki örnek sabancı hog. network uzmanı ihtiyaçı var veya koç hog. yazılım uzmanı vs vs büyük şirketleri kolayca başvurusu yapıp daha kolay iş alımı yapılıyor şimdiki dönemi nasıl bilmiyorum ben 20 yıl öncesinde bahsettim bunları tabiki kurs biraz pahalı 6 aylık 8 aylık eğitim alıyorsun.
@Freedomm,
Zaman sorun biraz.Onun dışında uygulama vesaire yapımı zor mu?Güncelleme aldığı için uygulama satışı yapan yerlerde uygulamayı tutmak zor oluyor mu?Aşırı zahmetli ve yorucu oluyor mu?
Yani biraz zor diyebilirim ama ben alıştım dikkatli şekilde yaparsan hiç sıkıntı yaşamasın zamana alışabilirsin şimdilik sana veya size göre zor gelebilir
@NewDay,
arkadaşını dediği gibi her bilgisayar meslek farklıdır farklı bölümler var sadece programcılık bitmez önce hangisini öğrenmek istersen onu seçmen gerek Örnek diyelim ki adobe photoshop sertifikası alırsın veya herhangi birimleri