Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biküspit Aort ve ona bağlı aort genişlemesi ile Dehb tahmini oran nedir?

Stargazer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben yakın zamanda Askeriye muayenesi oldum ve sağlık kurulu savaşta ve barışta muafiyet verdi.
HT EKG : NSR EKO : EF %60 LVH BİKÜSPİT AORTA ESER AY ASENDAN AORTA 42
MM GÜNCEL TANSİYON 187/111 MMHG EKODA LVH TSK MADDE 42 D-1 ve Dehb olan biri ve Concerta 54 mg kullanıyorum ve 6 ayı geçti. Sizce alacağım tahmini oran nedir? Teşekkürler.

Ef 60 gayet güzel, aort 42 kayda değer bir genişleme yok,35-40 mm normal kabul edilir.

Ht 187/111 evet oldukca yüksek,tedaviye rağmen yine böyle mi?

Özet olarak eko bulguları engelli raporu için yeterli değil.

@Stargazer,

@OğuzHan112,
Şimdi düştü çok şükür. Dehb ile Biküspit aort ile rapor alacağımı düşünüyorum çünkü askerlikte seferberlikte bile muafım ve sitenin engelli yüzde hesaplama aracını yapay zeka ile kullandığım vakit %55 verdi

Yapay zeka ile işleri halledecekseniz buraya soru sormayın isterseniz.

Dehb gözümden kaçmış uykuluydum, evet onu da dahil edersek bir ihtimal engelli raporu alma ihtimaliniz var.

@Stargazer,

@OğuzHan112,
Hocam ben yapay zekaya sorarak iş yapmadım. Bu forumun verdiği hesaplama aracını kullanarak yapay zekaya hesaplattım.

Üst Alt