Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim raporumla çalıştığım şirket adına ÖTV'siz araç alabilir miyiz?

SONEND

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese mrb.

Özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışmaktayım,şirket benim kullanımıma vermek üzere sıfır bir araba alalım diyor,bende bu aracı ötv siz şirket adına alabilirmiyiz diyorum.
Olmaması durumunda otomatik vitesli bir aracı ötv sini ödeyerek alalım diycem

Sol palio sekeli
h sınıfı ehliyet alır,otomatik vites araç kullanır diye rapor aldım zaten.

ya öyle şey olurmu ötv muafiyetli şirket adına alınırmı hiç şirket ödesin ötv sini alsın siz karışmayın

kendi adına alabilirsin ve bu aldığın aracı gayri resmi olarak çalıştığın şirkete kiraya verirsin ,böyle olur.hem araba kazanır, hem sen kazanırsın, hemde şirket kazanır.
turan yılmaz adam gaziantep yazıyor, sen ankara daysan araba satayım sana diyorsun.

Arkadaşlar tşk.paylaştığınız bilgiler için.

Sol palio sekeli
h sınıfı ehliyet alır,otomatik vites araç kullanır diye rapor aldım.

Şirket üzerine kayıtlı otomatik vitesli bir aracı kullanmayı resmi ağızdan öğrenmenin bir yolu nedir acaba.

Duran kardeş ,

sol palio sekeli
h sınıfı ehliyet alır
otomatik vitesli araç kullanabilir

şeklinde sağlık kurulu raporum var.(13.09.2012 tarihli)

bu şekilde şirket adına kayıtlı otomatik vitesli aracı benim kullanmamın kanuni bir sıkıntısı olurmu acaba ?

Engelli bilgi edindirmeme merkezi

Herkese Merhaba ;

Kıymetli arkadaşlar,herhangi bir engeli olmayan birinin bir kamu kuruluşunda hakları nedir ne değildir açık bir şekilde belirtilmiştir genelde , yapacağı işlemler net bir şekilde olur veya olmaz şeklinde ifade ediliyor.
Gelelim bizim mevzumuza şahsım için söylemiyorum genel olarak ;
Birimize h sınıfı ehliyet ile bu aracı kullanabilirsin denilmiş diğerimize hayır kullanamazsın ,aynı engelden birimize
% 30 diğerimize % 40 bir dirdiğerimizede belkide % 50 oran VERİLMİŞTİR.(ÇÜNKİ İSTEDİKLERİNE VERİYORLAR)
Sonuç olarak demek istediğim bir şeyi talep ediyoruz kesin hakkımızdır,ama yetkili memur ve mercilerde yeteri
kadar bilgilendirilmedikleri için seni başından savuyor ,heyete girilmiş doktora izah edilmesi gereken bi durum var adam lafı ağzına tıkıyor , sen içine atıp seslenmiyorsun diğeri ben kime haber anlatacağım diyor eee o zaman bırakalım herşeyi akışına bi kenarda kimselere ayak bağı olmadan susalımmı yani Ne hakkımızdır ne hakkımız değildir öğrenip bilgi sahibi olmak için her şehirde ENGELLİ BİLGİ EDİNDİRME MERKEZİ adı altında bir kuruluş olsa şu şöylemi bu böylemi oldu diye kafamızda kurmak yerine kalkıp gidip öğrensek daha iyi olmaz mı ?

Kusuruma bakmayın amacım başınızı ağrıtmak değil,sıkıntıları paylaşarak azaltmaktır.

Üst Alt