Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen atama kaçta kapandı herkes biliyor şimdi 78.162 ile atananadım ben ösymye inanmıyorum güvenmiyorum 2018 sınavlarınada girmeyeceğim herkese bol şans
size bir gerçekten bahsedeyim hiç bir sınava girmeden atanan o kadar çok memur var ki aklınız durur . örnek vereyim tdv diyanet vakfı hastanesi türkiye diyanet vakfı 29 mayıs hastanesi özel bir hastaneydi ve tüm çalışan personeli sınavsız memur oldu bunun gibi bir çok örnek var
Kendi ilcemizin bulundugu kaymakamliktan biliyorum.ortaokuldan arkadaslarim ki bunlar 2+2 nin kac yaptigi bilmeyecek kadar aptaldilar simdi hepsi kaymakamlikta memur olmuslar.Encumen ilcede akrabakarini bedava,mahallede oturanlari belirli ucretler karsiliginda memur yapmis.Kisaca biz boyleyiz iste bunun icin bu ulkeden bir sey olmuyor.
SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuradan atanan en az 6-7 kişi gördüm yazmışlar.
Bir de şunu görüyorum.Atananlar Allah'a şükür atanamayanlar torpil var diye ortaya çıkıyor.Oysa ki sayısal verilerde herşey orta da.
sen şimdi torpil yok mu diyorsun. sınava girmeden memur olanlar var diyorum sınavsız kura ile atanan engelli kişilerden bahsetmiyorum . hükümet zaten memurluğu kaldıracak merak etmeyin az kaldı sözleşmeli personel olarak alacak . Devlet kapısı dönemi bitiyor artık.
green hocam tam tersi millet lisanstan 45+ net bekilyor kime sorsan
türkçe zor zor dediler maşallah çoğu doğru yapmış kontrol edince
yani bu sene yüksek netler havada uçuşuyor