Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyeden alinan izin ile otopark ve park yeri çevrelesem sorun olur mu?

MustafaOZTURK

Yeni Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar, ÖTV istisnasi ile aldigim aracima belediyeden kapimin onune yer cizdirdim. Lakin bu seferde iki dakika ayrilayim yerime park ediyorlar :) simdi soru su (gerci belediye ile gorusmedim ama) Kisisel otopark bariyer'leri olarak bir kac demir sabitletsem acaba problem olur mu? bunu deneyen varmi? yada bu sekilde kullanan?

simdiden tesekkurler.

Belediyenin bu konuda yapabileceği bir durum yoktur . Kilitli bir sistem yaptırma konusunda fikir alabilirsiniz veya park eden araçları polise şikayet edebilirsiniz yanlış park yerindeki araçları çekmeyi çok severler ama bu durumda komşuluk ilişkileriniz zarar görür

evet az once belediye ile gorustum, herhangi bir onlem alamazsiniz diyorlar polis ile cekici yontemiyle hallediceksiniz diyorlar ama bu seferde dediginiz gibi iliskiler zarar gorecektir. neyse bakicaz artik haleti ruhiye ile hareket edicez:)

eyvallah cok saolasin yinede.

Üst Alt