Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyede geçici işçi kadrosuna kura ile seçildim, asgari ücret dediler!?

jumanji

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
3
İzmir Karşıyaka belediyesinde geçici park temizleme işçisi kurasindan seçildim.

İşin ilginç yanı belediye işi diye geçici de olsa maaş yüksek olur diye basvurdum. Basvurduktan sonra aradım asgari ücret dediler. :) belediyede nasıl asgari ücret verilir ya. Asgari ücret olduğunu bilsem tabi ki basvurmazdim. Saçmalığa bakın. Kaldı ki 3 ay 10 günlük.

üstelik bir de mülakat olacakmış bunun için. Düşünebiliyor musunuz mülakat olacak üç aylık iş için.

Her neyse kadroya nasıl geçebilirim acaba bilgisi olan var mi

Son düzenleme:
@jumanji, Her şeyde olduğu gibi torpilin varsa kadroya geçersin.

İşin ilginç yanı belediye işi diye geçici de olsa maaş yüksek olur diye basvurdum. Basvurduktan sonra aradım asgari ücret dediler. :) belediyede nasıl asgari ücret verilir ya. Saçmalığa bakın. Kaldı ki 3 ay 10 günlük.
Zamanında ben de bir kamu kurumuna geçici işçi olarak girmiştim. Kadrolular hep geç gelir, neredeyse tüm gün yatıp dururlar; onlar yerine tüm iş yükü benim gibi geçici işçilerde olurdu. Ama bunun karşılığında sadece kuru asgari ücret ve yemek alırdık. Yol parası da cepten giderdi. Belediye bile olsa bu işler böyle maalesef. Bu ülkede her şeyde olduğu gibi burada da kast sistemi var.

Normal kadrolu değilsin geçici işçisin kaba tabiri ile amelesin ve yapılacak iş belli. 50 - 60 bin tl verecek halleri yok. Mülakat olması da başvuran sayısının çokluğundandır. Kadroya geçmen için partilerin üyelikleri vs gibi durumlar olması lazım diye biliyorum. Bizim ark. burada belediyeye cv bırakmak için gitmiş malum partinin gençlik kollarına üyeliğin var mı, mitinglere gittin mi gibi bir ton absürt sorular sormuşlar sonra da alınmadı tabi. Cehape belediyeciliğinde senden benden çok şehir dışından gelenler zaten kendi adamlarını yerleştirir sana bana sıra gelmez boşa ümitlenmeyin derim. Hadi kalın sağlıcakla.

CHP önce doğuluları yerleştirir yer kalırsa İzmirlileri sıra gelir , ırkçılık olarak söylemiyorum ancak İzmir'de CHP nin bir kürt sevdası var

Üst Alt