Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye veya üniversıte yazacaklar iyi düşünsün!

adanalı_

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
2014 ekpss ıle bursa beledıyesıne atandım çakılı kadrodur ama genede tayın ısterım bısey olmaz dedım neyse 1 ay gectı ızın vermedıler 3-4 ay gene yok amelıyat olamadım 1 sene surundurduler çakılı kadro tayin hakkın yok dıye mecburen ıstıfa ettım tekrar sınava gırdım Allah belasını versın bu beledıye lerın zorda kalmadıkca uzak durun ölsen tayin vermıyolar

Orayı yazacaklar iyi düşünsün, burayı yazacaklar iyi düşünsün...
Ekmek aslanın ağzında değil artık midesinde, bu insanlar nereyi yazacak peki?.. İş bulabilen zaten sınırlı bir kesim de, özel sektörde durum çok mu iç açıcı... Yazın kardeşim, belediye de yazın üniversite de...

Şırnak üniversitesini düşünüyordum tayin olamazsam ailemden çok uzakta kalmış olucam

üvercinka

üniversiteler kolay kolay tayin vermez. istifa et git diolar. iyi düşün taşın derim.

hocam hangi belediyeye atandınız bende 2014 de bursa büyükşehir belediyesine atandım... tayin olayının olmadığını öğrendiğim için işe başlamadım 2 senem araya gitti adana mı terci edeceksiniz bu atamada...

Siyasi bağlantınız sağlam değilse tercih etmeyin sakın. Tayin aldırmanız imkansız gibi

Her kurumun sıkıntısı var arkadaş özelden de mi kötü buralar ya nereyi tercih edecez biz

Kurayla atanacak veya atanan arkadaşlardan nasıl bir yol izleyecez bir bilgimiz yok yardımcı olursanız sevinirim...

Belediyelerden gitmek için izin aldınız tamam diyelim bu sefer sizi alacak kurum bulamıyorsunuz. Dayı lazım.

beledıyeler berbat resmen beledıye baskanını ıkna etsen senı alacak karsıdakı kurumun mudurnu de ıkna etmen lazım benı manevı olarak bıtırdler resmen naptıysam tayın olmadı

hocam üniversıte beledıye il özel idaresı mumkun mertebe bu 3 illetten uzak durun tayın hakkı vermıyolar

Üst Alt