Ama bu hak arama mücadelesinde yanınızda, olan engelli dostları , Allah Resulünün yoldaşları , Cumhurbaşkanımızın ve Başbakannımızın temsilcileri var. yasal ve ana yaylasal haklarınızı sorunsuz kullandıran bizden ve sizden yar ve yardımını hiç bir zaman eksik etmeyen kurum ve kuruluşlar ve kişilerde var: Mesala ben aylardır Ardahan il özel idarede görevliyim, orada başta Valimiz atandığım günden bu zaman kadar hiçbir yardımını esirgemedi. Sonrasında Ardahan'da Genel sekreterimiz Hakkı bey var sanki bir evladına sahip çıkar gibi Ardahan'a ilk atandığım günden itibaren çbizr sahip çıktı nerde kalacağımdan ne yiyip ne içeceğime kadar ilgilendi düşündü, ne sıkıntım oldu ise kapısından bir gün boş dönmedi : ha sanmayın ki kendisi ile çok görüştük kapına şok gittik sadece kendisi ile ilk atandığım Gün görüştük . İArdahan'da Şube müdürlerim var, Hiç yüzü asılmayan bir merhabayı selamı eksiketmeyen genel sekreter yardımcılarım; kendisi de engeleri aşmaya çalışan, engelli bir yakın olan , fakat yardımı tevazusu hiç eksik olmayan; Özkan Öztürk müdürlerim var. Kendisi Aslan gibi Özkan aslangörür lerim var. Sivas'ta hiç unutmam Vali yardımcımız Ömer Kalaylı Bey var , MEB. de çalışırken hep onun yardım eli ve merhameti hep üzerimizde idi: hiç unutmam bir gün nakil evrakımda bir aksilik olunca, O çaresizliğmde makamına gittim , neden gittiğimde de bilmiyorum,umut kapısı işte biri yönlendirdi galiba inananın ayaklarım titriyor. O ise beni öyle bir merhamet le Muhamet ümmetinin o şanına yakışan tevazu ile bir günde o yükü üzerimiz aldırmış o aksaklığı gidermişti. Sivas MEB' Müdürlerimiz ve şube Müdürlerimiz hep kibar ve yardımcı idi başta Fahrettin Bülbül ve hocam ve il milli eğitim müdür yardımcıları. Ya sivas millet vekilimiz Hilmioğlu Bilgin bey, Ak parti ilçe teşkilatımız var orada: Bizden hiç bir zaman desteğini ve Güler yüzünü eksik etmeyen Hasan Köse beyler var, il meclis üyesi Hakan Aksu bey ler var hepsinin yardımları ve Başta Cumhurbaşkanlığımızın gösterdiği yardım tevazu ve destek var : Sonuç bu gün her ne olur sa olsun, Şahsımca bu killerin tarafınca yardımları destekleri inkar edilemez; Hakkı ödenemez .Allah hepsinin her iki dünyasında abad etsin ....bu kişilerin yağınca Hakkı tarafımca inkar edilemez ... Kişilerin dürumları, duruşları, engellemeleri, yeri gelirse yasal ve anayasal haklarımızı kullandırması; bu bağlı olduğu kurum yada kuruluşu bağlamaz bu durum bazen kişisel ve kişiselleşdirilmiş durum yada duruş ola bilir " içinde çok farklı nedenler barındıra bilir"