Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bedensel engeli olmayıp %41 raporu bulunan kişide ÖTV'siz araç alımı..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar hastaneden alınan rapor özür oranı%41 koha nefes darlığı ve bel fıtığı ve şeker raporda ötv ibaresi ve engelli istihdamı ibaresi işaretli yazıyor bunlar ne anlama geliyor özellikle ötv ibaresi bu konuda sizlerden yardımlarınızı bekliyorum

duygusal464 Bu konuda hala tam olarak anlaşılmayan konu nedir bilmiyorum. Her kamu kurum ve kuruluş kendi yetki ve alanlarında hüküm verebilir ve uyguyalabilir . Hastaneler ötv konusunda hüküm veremez , dikte edemez veya kesin hüküm içeren içerik yayınlayamaz . Sadece ve sadece fikir belirtebilir . O rapora ötv ile ilgili ne yazarsa yazsınlar tamamiyle hükümsüz , geçersiz hiç bir şekilde geçerliliği olabilecek bir karar değildir. Sizin ötv muafiyeti hakkınız yoktur.

3T3N1TY HAKLISIN ARKADAŞIM BENDE ÖYLE BİLİYORUM AMA RAPORDAKİ ÖTV İBARESİNİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM

duygusal464 Kafa karıştıracak bir durum yok illaki teyit etmek isterseniz 0232 483 71 80 izmir gelir idaresi başkanlığı ötv bölümü

Üst Alt