Arkadaşlar yeniden merhaba, iş kazası sonrası yaşadığım ortopedik engellilik sürecim sonrasında artık ayağımda ve elimdeki kısıtlılığın kalıcı olduğu kesinleştiğinden, engelli raporuna başvurmuştum, ne yazık ki raporda oranı %26'de bırakmışlar, kilolarımdan dolayı obeziteden %20 asıl sorunum olan ortopediden sadece %8 verilmiş benim sol ayağım yerinden zar zor kalkıyor ve aksamam mevcut, üstelik raporda sol el bileğimdeki kısıtlılık daha hafif olsa da ondan hiç bir oran verilmemiş, itiraz etmeyi düşünüyorum. Bu süreçler nasıl oluyor bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
O kadar üzgünüm ki anlatamam, kendi ameliyat olduğum hastaneden hakkım olan geçerli engelli oranı verilmemesine asıl sorunum olan ortopedik engelimin %8 oranla geçiştirilmesine, bacağımdaki kronik kasılmaya, sol el bileğimdeki kısıtlılık uyuşma şikayetlerime hiçbirine oran verilmemiş bu nasıl oluyor, gözyaşları içinde yazıyorum şu an bıktım artık gerçekten.
O kadar üzgünüm ki anlatamam, kendi ameliyat olduğum hastaneden hakkım olan geçerli engelli oranı verilmemesine asıl sorunum olan ortopedik engelimin %8 oranla geçiştirilmesine, bacağımdaki kronik kasılmaya, sol el bileğimdeki kısıtlılık uyuşma şikayetlerime hiçbirine oran verilmemiş bu nasıl oluyor, gözyaşları içinde yazıyorum şu an bıktım artık gerçekten.