Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazı kişiler genel olarak neden askerlikte hastalanırlar?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
778
Reaksiyonlar
913
Bazı kişiler genel olarak neden askerlikte hastalanırlar?

2006 yılında askerliğim bittiğinde bazı değişimlerin farkına varmaya başlamıştımdı.

Bazı insanları aşırı şekilde kafaya takmaya başlamıştım.

ben bir antidepresan istedim albay doktor hastaneye yatacaksın dedi. çok hassaslar bu konuda. sivilde istediğin kadar antidepresan kullan kimse niye kullanıyon demez. intihar riski askerlikte yüksek

@Kumarbaz, askerlik herşeyi silip/süpürüyor. Herşeyi mahvediyor.

Askerlik bana iyi geldi diyenler vardır mutlaka.
Ben 15 ay olarak ve tam olarak yaptımdı.
ÇOK NADİR DE OLSA VARDIR.

@Sakar_Şakir_60 Benim kardeşimde askerde rahatsızlandı ve hiçbir dönemde pskolojik rahatsızlığı olmayan bir çocuktu sosyaldi aile bağları arkadaş bağları güçlüydü,yıllarca erteletti askerliği gidincede orda aşırı sitresten rahatsızlandı gitmedende çok tedirgindi zaten…Ama şuan aldığı tanılara rağmen yapıyor çokta mutlu ileridede karşısına çıkmıcak bu sıkıntı çok şükür gerçekten bende merak ediyorum neden bu askerlikte oldu orda olan geçici bir durum mu oluyır genelde acaba

@Sakar_Şakir_60, konyada 12 ay sonunda terhis aldım ankaraya bir iki ay kala 2 günlüğüne mebs okuluna sınava gitmiştim ordaki ortam çok farklıydı çok disiplin vardı herkezim malesef kaldırabileceği bir yer değil askerlik

askerlik sosyal ortamın en çeşitli olduğu yer. her türden insan var, social self awareness olmayan biz aspergerlilerin adapte olması çok zor bu yüzden dolayı hastalanıyoruz.
Yani 1000 kişiyle monolog yapabilirim mikrofonu elime alıp konusabilirim ama diyalog yapamıyorum.
Birde askerde uyuşturucuya başlayıp hemde öyle basit druglar değil er*in, meth gibi ağır druglara başlayıp hayatı mahvolan birçok kişi tanıyorum. Askerlik zorunda olmaktan çıkarılmalıdır.

@caner7777, askerlik yaparken en güzel günler gasp ediliyor açıkçası. Hayatın en güzel günlerini çalıyor.

Son düzenleme:
Zorunlu askerlik tamamen kalkacak zaten iş oraya doğru gidiyor bedelli her yıl oluyor sözleşmeli er, erbaş derken paralı askerlik olacak.

Üst Alt