Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakan: Engellilere de gerekli kontenjan verilecek

Resim açamayanlar için

[FONT=Arial]Başbakan Binali Yıldırım: Engellilere de gerekli kontenjanı vereceğiz, rahat olsunlar[/FONT]

Arkadaşlar slm bu konuyu biraz daha açabilecek olan varmı şimdi engellilere gerekli kontenjan derken bu atama içinde olabilir mi ? Teşekkürler...

bu atamada olmaz ama 2. atamada olur diye düşünüyorum... hatta yılbaşında 2. atamada olası tahminler içinde

Engelli Öğretmen Ataması

Arkadaşlar başbakanımız kpss ile 15 bin öğretmen alınacağı haberini verdi
Engelli adaylarına da gerekli kadro verilecek haberi geldi ancak bir önceki atamada olduğu gibi yine taleplerimizi Bimer ve Cumhurbaşkanlığı gibi makamlara iletelim bu konuda birlik olalım vazgeçmeyelim Verielcek kadro sayisı noktasında tıpkı önceki atamada olduğu gibi yine etkili olabilcegimize inanalım

Sayın başbakanımız dün trt de açıkladı boş olan yerlere engellilerde kontejjan verilecek diye memurluk için bu kontejjanın sadece öğretmenlere verilmesi doğru değildir biz de bu konuda duyarlı olunacağını ümit ederek Tüm engelli düzeylerine kontejjan tanınmasını lise ,önlisans ,lisans olmak üzere arz ve talep ederiz

Başbakan Yıldırım, CNN Türk-Kanal D ortak yayınındaki "Gündem Özel" programında açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

- "Engellilere de gerekli kontenjanı vereceğiz"

Öğretmen atamalarında da engellilere yer verilip verilmeyeceği konusunda Başbakan Binali Yıldırım, "Onlara müjde var. Tabii ki engellileri bu işte ihmal edecek değiliz. Engellilere de gerekli kontenjanı vereceğiz, rahat olsunlar. Engelliler her zaman toplumun en fazla üretken en fazla yaratıcı kesimleri. " yanıtını verdi

Açıklamada memurlar yok gibi umarım hem engelli memur kadrosunda hem de öğretmenlerde artırıma giderler.

Sadece öğretmen olursa adalet a sı yok 1000 öğretmen vardı 500 alındı geriye 500 kaldı hani hakkaniyet 10 bin önlisans alınan 1340 hak nerede bize de kontejjan verilmeli yazalım durmayalım cimer akim bimer yoksa geç olur

arkadaşlar bu atamalar sadece "sözleşmeliler" için değil mi?

Evet bunun yanın da da ayrıca engelliler de alınacak yani normallle alakası yok biz de diyoruz ki sadece öğretmen alınmasın tüm engelliler alınsın

Arıkan yanlış biliyorsun kardeşim 1000 öğretmen yokdu daha fazlaydı. 498 kişi alındı. şuanda tahmini 2000 küsür engelli öğretmen adayı var atama bekleyen.

Arkadaşlar meb de açığa alınan kişi sayısı 45 bin civarı. Bunların yarısı öğretmen kalanı diğer personel. Yani hizmetlisinden tutun aklınıza gelebilecek her türlü kadro var içinde. İkinci atamada kadrolar ona göre belirlenir.

iyide çıkarılan sayısı ne kadar fazla olursa alınan engelli o kadar az olmaz mı ? çalışan sayısına göre belirlenmiyor mu engelli kontenjanı

başbakan bu konusmayı ilk atamadan dolayı mı yoksa ıkıncı atamadamı fazla yer verılecek dedı tam anlayamadım biri anlatabilirmi?

2. Atamalar sonrası umarız puanlar cok gerilere düşer

Suskun Mutsuz Umutlu
Hadi canım oldu olacak tüm engelliler öğretmen olmuş vay be sen yanlış biliyorsun sayıyı bakan açıkladı ben değil sen de öğretmensin galiba

Gnlyacar
İlk oldu bitti zaten anladın şimdi iki ikinci atama yani

arıkan arkadasım kesın bılmedıgın konularda ınsanların kafasını karıstırma 1900 öğretmen adayı basvuru yaptı 498 kısı gerıye kalan 1200 cıvarı atanamayan kaldı ve bunun ustune mezunıyetı yetısmeyen ve formasyon belgesı yetısmeyen arkadaslar basvuru yapamadılar 200-300 de bunla olsa 1500 cıvarı öğretmen adayı var yanı

Arıkan bakan açıklamasını gösterir misin kardeşim ? :) evet ben Engelli Öğretmen adayı'yım. aynı zamanda memurluk'ta düşünüyorum. puanım yeterse tabii.

2bin üzerinde engelli öğretmen adayı var. bakanın kaç kişi başvurduğuna dair bi açıklaması yok. ayrıca bu sayı sürekli yerinde durmuyor formasyon almaya devam edenler var. o yüzden sayı artıyor.

Arkadaşlar kura sonuçları ne zaman belli olur bilginiz war mı? 😕

Suskun Mutsuz Umutlu

Arkadaşım meb bakan açıkladı sayınız bin kişi ve 500 tane alındı şimdi de geriye kalan 500 kişi alınınca öğretmen kalmıyor bizim de derdimiz hem siz alının hem de tüm engellilere de kadro verilsin herkes vatan evladı kimse üzülmesin tüm kesimler mutlu olsun

önemli olan kadroların ne zaman olacağı rutin olan 2 alım mart nisan ayımı yoksa bir iki aya kadar tekrar tercih yapılması

Bir iki aya kadar tekrar tercih yapılacak şuan ohal var olan üstün durum rutin değil boş kontejjanlara yapılacak

Arıkan meb bakanının açıklamasını bulamadım link varsa paylaşır mısın ? senin dediğin gibi değil facebook da engelli öğretmen grupları var ordan kaç kişinin atanmayı beklediğini öğrenebilirsin ayrıca gruplara forumlara takılmayıpta engelli öğretmen ataması bekleyen kişilerinde olduğunu düşünürsek bu sayı rahatlıkla 2000 kişinin üzerinde'dir. niyetin güzelmiş. benim konuma destek verdin mi sen :)
bio88 hocam sakin olunuz. sabırla bekleyiniz atamanız gerçekleşecek mutlaka sabır. bunu ben söylemiyorum meb söylüyor. geçmiş yılları dönemleri incelerseniz. 1 yıl içinde en az 2 alım oluyor bazen 3 bile olabiliyor. yani kolay kolay engelli öğretmen adayları açıkta kalmıyor.

benim tepkim şu. şimdi engelli öğretmen adayları memurluğa başvurdu ya bunlara memurluk gelcek. sonra engelli öğretmen alımı duyurusu oluncada öğretmenliğe geçecekler. memurluktan başka şansı olmayan insanları mağdur edecekler. ben buna üzülüyorum.

Üst Alt