Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalara ve vergi dairesine borcum var. Araç alırsam sorun olur mu?

aydın_41

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
% 95 özürlü bırıyım arac almayı dusunuyorum ama eskılerden daha dogrusu bankalara olan borcum ve vergı dairesıne olan borclarımdan dolayı sayet alırsam aldıgım araba ne olur belkı mantıksız bır soru sordum ama merak edıyorum sımdıden tesekkrler

aracınız haczedilir ve elinizden alınarak satılır.
bence araç alacağınız parayla önce borcunuzu ödeyin

ilginçmiş :D borcum var param var ödemiyroum :D araba alıcam çünkü elimden alırlarmı soruya bak yahu bişey olmaz sen al ne olcak engelli aracına haciz koyulmaz al al sen al...

cümledeki kinayeyi anlamıştır zaten

kardeş ben bu soruyu merakımdan sordum alacam diye bır luksum yok cevap yazıyorsanızda lutfen imalı cevap yazmayın sorumda zaten belırttım mantıksız bır soru dıye

ne demek yani, benimde maliyeye borcum var, 60.000 lira, alacağım araba 15.000 lira. borcumu kapatamam. evemi mahkum olmalıyım

ödeyelim tabiikide, nasıl ? emekli maaşınin tamamını yatırsam, 15 yıl sürer bitmesi :)

borç trilyonda olsa borç varken mülk edinmeye çalışmak mantıklı gelmedi ondan öyle konuştum 60 000 borcun var 15 bin paran var öde 45 i tasitlendir... yoksa araca el koyarlar 15 binlik araca 60 000 liralık hacizi koyarlar... araba elden gier borç yine erimez... arar durursun o zaman 60 ı 15 lik aracı kurtarayım diye.... başka bi yakınınızın üstüne alın aracınızı benm fikrim bu olmasına rağmen yapılacak tk şey bu...

Üst Alt