Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan toplu odeme yapınca saglıkla olan kısmı hesaplanmıyor mu?

ramis1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
istege baglı bagkur oduyorum saglık hızmetıne ıhtıyacım olmuyor ılerıde emeklılık ıcın oduyorum.bır arkadas madem saglık için bagkuru kullanmıyorsun odemeyı gecıkmelı toplu yap yani ılerıde yap boylece saglıkla ılgılı olan kısım prım tutarından dusulur ve sonucta daha az prım tutarı odemıs olursun dedi.
bende gecıkme cezası oluyor dedım.
ancak bellı aralıklarla af cıktıgı ıcın cezalar sılınıyor sadece ana para odenıyor bu yuzden sonucta daha az prım odersın dedı.

boylemı gercekten ılerıde toplu odeme yapınca saglıkla olan kısmı hesaplanmıyormu?bilgisi olan varmı.

İlerleyen yıllarda af çıkacağı kesin değil ki ödemelerinizi düzenli olarak yapın..

sağlık hizmetini kullanmıyorum demişsiniz zaten sigortanın amacı sağlık hizmeti için öncellikli kurulmuş bir sistem yok sağlık hizmetini kullanmıyorum sadece emeklilik kısmını kullanacağim demek bana pek mantıklı gelmedi tamam sağilik hizmetinden yararlanmadınız daha önce bundan sonrası için aynı sağlıkta kalacağinizin bir garantisi, varmı

Üst Alt