Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan 28. maddeden emeklilikte madde 95'e göre sevk..?

rp_murat

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba bugün itibari ile hizmet sürem (15 yıl)özür oranım (61)hastalığım gece körlüğü..
Sgk ya 28, maddeden hastaneye sevk istedim.Hizmet sürem ve prim gün sayım konusunda sıkıntı olmadığı için sevk yazısını aldım.Yalnız görevli memur sevk için 5510 kanunun 95, maddesi olarak sevk yazısı verdi.Fakat sisteme 28, maddeden giriş yaptı.Özelikle söyledim malulen emekli olmak istemiyorum.Memur ise sevk için mecbur 28, madde değil 95, madde yazılması gerekiyormuş.Sistem 28, maddeden hastaneye sevk yazısı vermiyormuş.

Memur dogrumu söylüyor ?
aynı durumda olan varmı?
sonra eksik bişey yanlış bişey olsaun istemiyorum...

Son düzenleme:
[FONT=arial][/FONT]ikKardeş aynısı benim başımda . 30/08/2016 da bağkur özurlu emekliliğe başvurdum ve hala bekliyorum. Malul emeklilik için başvuru yapmışlar. Defaatle söyledim. Özürlü emeklilik diye

Ben henüz hastaneye gidemedim daha 2 gün oldu sevk yazısını alalı. Memura defalarca sordum bak malulen emeklilik değil diye oda sisteme 28 e göre giriş yapmış doğrusu nedir nasıl olması gerek

rp_murat

Önce malulen emeklilikten sevk ediyorlar, sonra "aa malul değilmişsin" deyip 28'den dilekçe vermenizi istiyorlar.

Üst Alt