Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacaklarımdaki kısalık, incelik ve güçsüzlük için hangi oranda rapor alabilirim?

meister78

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
2 Mayıs 2011 Güncel:

arkadaşlar nihayet hayırlı haberı bugun sabah aldım.raporum %42 olarak onaylanmış çok şükür.

eski raporumda hastalıgımla ilgili pek bi detay yazmıyor sadece sağ alt eksremite diye yazıyor.benim engelim,kalçadan dize kadar kısalık ve dizden topuğa kadar kısalık toplam 9 cm.incelik mevcut.ve kas ve damar kaybıda mevcut.ayağımda içe doğru basıyor kas problemım oldugu ıcın kontrol edemıyorum. ama yınede cok uzun mesafeler olmamak kaydı ile yürüyebiliyorum. tabı elimi bacagımdan tutarak.

şimdi yeni oranlara göre benım acaba raporum %40 olarak alabilir miyim.

birde bu raporda diğer seyler için örneğin araba alımı,engelli kartı gibi seyleride yazdırabilirmiyiz?
hepsi için ayrı ayrı rapor almakmı gerekir yoksa?

teşekkür ederim müracatımdan sonra tüm gelişmeleri sizlerle paylasacağım..

kısalık için %13 verilir. Ama diğer hareket kısıtlılıkları için ne verilir, bunu buradan değerlendirmek mümkün değil.

Lütfen rapor sürecinize dair gelişmeleri bu başlıkta paylaşmaya devam edin...

merhaba arkadaşlar..

01/02/2011 tarihinde sağ bacağımdaki polio sekel rahatsızlıgından dolayı %47 oranında rapor aldım. rapor ankaradan 10/03/2011 tablo 3.4 göre değerlendirilsin diye geri gönderildi.
bugun tekrar hastaneye gittim ve tabolo 3.4 göre ortapedi bölümü raporumu %42 olarak düzenledi.

Tablo_3.4.png

Hayırlı olsun. Şükür ki %40'ın altına düşürmediler.

Güncel bilgi için teşekkürler.

arkadaşlar bugun ankarayı aradım.daha henuz belli olmamış.sizden işlem yaptırıp netice alan yokmu?

arkadaşlar nihayet hayırlı haberı bugun sabah aldım.raporum %42 olarak onaylanmış çok şükür.ınsallah dıger arkadaşlarda bır an once haklarını alabılırler.

Hayırlı olsun Aydın Bey.Bende dün Bursa Uludağ Tıp fakültesinde heyete girdim hatta kapıyı açıp girmemle çıkmam bir oldu desem yeridir.Herhangi bir muayene yapmadılar iki adım attım masalarına doğru yeterli görüp odadan çıkardılar.İlk muayenede %42 yazmıştı uzman doktor daha sonrada yine aynı birimde Prf.Doktorlardan biriside raporu onaylamıştı raporun bu haliylede heyete girdim inşallah oranlarda bir oynama olmadan raporumu alırım.

merhaba mehmet bey..ınsallah sızın raporunuzda onaylanır..zaten ınanın ankara hastanelerden daha cok ıncelıyor.benımde hastanede yaşadıklarım hemen hemen aynı..ben sımdı vergı ındırım yazımı beklıyorum.yaklasık 1 ay gıbı bır bekleme surenız olacak.umarım hayırlı bır sonuc alırsıız.anladıgım kadarıyla hastane sızın degerlendırmenızı tablo 3.4 gore yapmış.

Üst Alt