2 Mayıs 2011 Güncel:
eski raporumda hastalıgımla ilgili pek bi detay yazmıyor sadece sağ alt eksremite diye yazıyor.benim engelim,kalçadan dize kadar kısalık ve dizden topuğa kadar kısalık toplam 9 cm.incelik mevcut.ve kas ve damar kaybıda mevcut.ayağımda içe doğru basıyor kas problemım oldugu ıcın kontrol edemıyorum. ama yınede cok uzun mesafeler olmamak kaydı ile yürüyebiliyorum. tabı elimi bacagımdan tutarak.
şimdi yeni oranlara göre benım acaba raporum %40 olarak alabilir miyim.
birde bu raporda diğer seyler için örneğin araba alımı,engelli kartı gibi seyleride yazdırabilirmiyiz?
hepsi için ayrı ayrı rapor almakmı gerekir yoksa?
teşekkür ederim müracatımdan sonra tüm gelişmeleri sizlerle paylasacağım..
arkadaşlar nihayet hayırlı haberı bugun sabah aldım.raporum %42 olarak onaylanmış çok şükür.
eski raporumda hastalıgımla ilgili pek bi detay yazmıyor sadece sağ alt eksremite diye yazıyor.benim engelim,kalçadan dize kadar kısalık ve dizden topuğa kadar kısalık toplam 9 cm.incelik mevcut.ve kas ve damar kaybıda mevcut.ayağımda içe doğru basıyor kas problemım oldugu ıcın kontrol edemıyorum. ama yınede cok uzun mesafeler olmamak kaydı ile yürüyebiliyorum. tabı elimi bacagımdan tutarak.
şimdi yeni oranlara göre benım acaba raporum %40 olarak alabilir miyim.
birde bu raporda diğer seyler için örneğin araba alımı,engelli kartı gibi seyleride yazdırabilirmiyiz?
hepsi için ayrı ayrı rapor almakmı gerekir yoksa?
teşekkür ederim müracatımdan sonra tüm gelişmeleri sizlerle paylasacağım..