Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın özel tertibatlı aracını sürebilir miyim? Ne yapmalıyım?

mumeli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. Benim babamın %52 oranında özrü var. Kendisine özel tertibatlı(el gazı ve elden fren) taktırdık. Ama aparat ilaveten takıldı. 17 NİSAN 2015 de bir kanun çıktı, o kanuna göre ben aracı sürebiliyor muyum? b ehliyetim var benim. herhangi bir yerden belge alacak mıyız sürmek için ?

İlinizdeki TSE ye gidecek ücretini ödeyeceksiniz, araca bakacaklar aparatın sadece ilave olarak takıldığına, teknik donanımda bir değişikliğe gidilmediğine kanaat getirilirse bu durumu onaylayan bir belgeyi size verecekler. Bu belgeyi trafik tescil şube müdürlüğüne ibraz ederek araç tescil belgesindeki ''sahibinden başkası kullanamaz'' ibaresini değiştireceksiniz.

araçta zaten sahibinden başkası kullanamaz yazmıyor ki, sadece hususi araç yazıyor o diğer araçlarda da aynı, bizimkinde sadece ötv ödenmeden satılamaz yazıyor o kadar

Üst Alt