Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam ev alırsa benim vakıf aylığım kesilir mi?

Avb

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
27
Babamın üstüne ev olursa (babam ev satın alıyor kendi üstüne) vgm maaşım kesilir mi ?

Aynı evde yaşıyorsanız tabi ki kesilecektir. Ev alacak kadar paranız varsa Muhtaç sayılamazsınız ki bir ev nereden baaksan 1.5 - 3 milyon tl arasında :)

@Polmiks, Sydv nin verdiği engelli maaşı kesiliyor ona eminim de vakıflar genel müdürlüğü hane gelirine mi yoksa sadece benim gelirime mi bakıyor emin değilim

@Avb, bildiğim kadarı ile yardım paraları kişinin gelirine değil eve giren toplam paraya falan bakıyor. GSS de öyle mesela işsizsen eğer 2 bin tl ödeyeceksin. Hiç ödemeyim diyorsan Eve giren toplam parayı hesaplıyorlar ailenle aran nasıl senin için 2 bin tl verirler mi diye düşünmüyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Avb
@Polmiks, Bir de şöyle bir durum var. Bizim gecekondumuz vardı ve o yıkıldı şimdi bize bir ev düşecek oraya bina yapılıp. Babamın üstüne olacak ve henüz orda oturmadığımız yani inşaat halinde olduğu için maaşım etkilenmez diye düşünüyorum inşaat bitene ve biz oturana kadar

Üst Alt