Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı sürücü belgesinden H sınıfına geçiş neden bu kadar uzun sürer?

forsa

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
B sınıfı sürücü belgesinden H sınıfına geçiş neden bukadar uzun sürer?

ocak 12-2013 te sınav şubata 2013 de h sınıfı ehliyetini alırsın diyor sürücü kursu .. istedigim aracın da fiyatı ucacak.. H ehliyetini almadan aracı alamıyorum.. yeni mevzuata göre raporum var..
bana bir tavsiye lütfen..

Sadece bir sürücü kursuna mı gittin yoksa hepsi mi benzer şeyi söyledi ? Nerdeyse 5-6 ay sürüyor çok uzun bir zaman ehliyet çevirmek için neticede sil baştan almıyoruz bu ehliyeti.

ehliyet sınavları senede 4 kez yapılır her mevsimde bir yani milli eğitim müdürlüğü bir sonraki sınav için sürücü kurslarından isim listesi ister kurslarda isim listelerini hazırlar verir milli eğitim onaylar ve kurs başlar onay yapıldıktan sonra listeye yeni isim ekleme olmadığı için seni bir sonraki sınavın listesine almıştır başka kurslarada bir sor belki bi önceki sınavın isim listesine ekleyebilirler

kayıt oldum şubat ta alacagım. malesef

Aynı yoldan bende geçtim. Sınav dönemini beklemene gerek yok. Çünkü yazılı sınava girmeyeceksin muhafsın bunlardan. Sadece direksiyon sınavına gireceksin. Bu yüzden önümzdeki direksiyon sınavlarından birine kayıtınızı kurs yaptırabilir. Ama çoğu kursun bundan haberi yok bilmiyorlar. Bağlı bulunduğunuz Milli Eğitim Müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz. Yani en geç kasım sonu ehliyetinizi almış olursunuz.

Sakura eger böyle bi şey gercekleşirse sana bir yemek borcum olsun arkadaş.. Şunu daha detaylı yazsan

miliegitim müdürlügünü aradım kontejanları dolmuşmu bi sorun dediler.. sürücü kursunu aradım mevzuatı iyi biliyoruz ocak ayında gireceksiniz alternatifi yok diyorlar

MERHABA SÜRÜCÜ kursunda tanıdıgı olan bir arkadaş yardım !!!!!
Sabah ki yazını gördükten sonra hemen 147 yi aradım miliegitimi şimdiki yazın ile karşılaştırdıgım da kayıdınız gözükmüyor dedi sonrasında şöyle bir konuşma oldu eger kontejanları dolmadı ise seni bu sene içerisine yetiştire bilir lersürücü kursu ile tekrar görüşüp bilgi alın teşekür edip kapatım...
sürücü kursları ile bircok sorun çıktıgı için (merhaba) sürücü kursu na 250 ön ödemeli 500 tl anlaştık...
Miliegitimin dedigi gibi aradım Merhaba sürücü kursunu geçtigimiz ay mevzuat tekar degişti miliegitim kesinlikle yapmaz ancak 12 ocakta sınava gire bilirsiniz dedi (kısacası ugraşmak istemedi)..yapcak bişeyyok diye kaldım öyle..

Üst Alt