Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetimi özürlü ehliyetine çevirme işlemleri..?

aydin41

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar.bende B sınıfı ehliyet var.ayaktaki özürümden dolayı özel donanımlı araç kullanabilir raporu aldım.sıfır araç almak istiyorum H sınıfı ehliyet istiyorlar.Bendeki B sınıfı ehliyeti raporumla birlikte gidip özürlü ( H) sınıfı ehliyete nasıl çeviririm?? Başından geçen varsa yardımcı olursa sevinirim..saygılarımla

Selam Aydın, benimde B sınıfı ehliyetim var. 2012 yılında araç almak için başvuru yaptım. B sınıfı ehliyeti H sınıfına çevirin dedim, ama olmuyor maalesef. Sürücü kursuna yazılıp yeniden H sınıfı ehliyet için sınava giriyorsun.

Selam aydın ehliyet alabilir raporunla h sınıfı ehliyeti veren kursa başvuru yap direksiyon sınavı na giriyorsun değiştiriyorsun kardeş geçmiş olsun

Merhaba
artık h sınıfı sürücü belgesi bu yıl itibariyle kaldırıldı. B sınıfı ehliyetlere engelli işlemesi yapıyorlar. Bence emniyetten bilgi alın.

EHLİYETLER ARTIK CİPLİ OLDUĞUNDAN BÜTÜN BİLGİLERİNİZ ÇİPE İŞLENİYOR.

Aydın41 kardeşim ehliyetini değiştirmek için kursa gitmene gerek yok aile hekimine git ehliyet sağılk raporu talep et ve ayaktan engelli olduğunu belirt aile hekimi seni ortapedi uzman doktora sevk edecek ister özel hastane ister devlet hastanesi farketmez bence özelde 50 tlye beklemeden yaptır sonra il sağlık müdürlüğüne başvur onlar sana nasıl araç kullanabileceğine karar veriyor sonra emniyetten randevu alıp ehliyetihini değiştirebilirsin kolay gelsin

Takvim kardeşim çok sagol.benim elimde rapor var zaten olmadı bidaha alırız inşallah dediğin gibidir kursla falan uğraşmayız.

Evet benim verdiğim bilgi doğrudur sakına kursa falan gitmeyin

Üst Alt