Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetimi B engelli sınıfına dönüştürdüm

balaybelen

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben bu gün h sınıfı ehliyet işini hallettim ALLAHIN izniyle

ilk önce aile hekimine gittim bir rapor kagıdı düzenledi
yetkili bir hastaneye gittim 2 doktora muayene oldum her doktor için 50 tl yatırdım hastanedeki doktorlar kendilerine ayrılmış yeri doldurdular. 2 doktordan sonra bir kurul vardı perşembe günü hastanede toplanan ona da giriyorsunuz onlar da okey verirse iş tamam dır.
daha sonra banka şubesinden 2 tl bir emniyete para yatırıyorsun birde 13 tl ikisininde makbuzlarını rapora iliştiriyosun biometrik resim cekiniyosun emniyetin internet sayfasından randövi alıyosun o tarih geldiğinde gidiyorsun emniyete kağıtlaarını veriyorsun elindeki b sınıfı ehliyeti de veriyorsun 15 gun geceliliği olan bir resimli kağıt veriyorlar buda gecici ehliyetin oluyor
yeni ehliyetin 1 hafta içersin de eve geliyor

yani kursa felan gitmek yok kaldırılmiş kurs işi bilgilerinize

balaybelen kardeşim bu raporunla ötv istisnasından yararlanabiliyormusun vergi dairesi kabul ediyor mu?

ben henüz ehliyeti değiştirdim arac alabilmek için tekrar rapor alacakmışım o rapor ehliyet raporun dan farklı yetkili bir hastaneden heyet raporu almak gerekiyormuş ötevesiz arac alabilir diye

Olması gerekende buydu zaten insanları boşu boşuna kursa gönderiyorlardı. Yıllardır şoförlük yapmış kişileri zorla direksiyon kursuna sokuyorlardı. Böyle bir komedi de zaten ancak ülkemizde olur. Velhasıl iyi haber gözümüz aydın.

balaybelen kardeşim benim şuan eski sistemde E sınıfı ehliyetim var.bende B sınıfı engelli ehliyetine çevirmek için kursa falan katılmayacağım dimi....sizinkide normal B sınıfından B engelli sınıfı ehliyete geçiyorsunuz.hemen hemen aynı diyebilirmiyiz.

yok kardeş ötv indirimi için ayriyetten rapor alınıyor ehliyet raporu ayrı bir olay

balaybelen

Peki maliye yeni ehliyeti kabul ediyormu daha bugün sordum halen H diyor başka bir şey demiyor :( birde defterdarlı arac alımını durdurmuş sanırım

evet benide kurstan aradılar yeni kayıt olmuştum genelge gelde gelin evraklarınızı alın diye! ehliyetiniz varsa gerek yok diye

Slm Arkadaşlar benim yüzde 61 raporum var solunum ve sedeften ama ehliyetim e sınıfı b engelli ehliyetine çevirsem ötv siz araç alabilirirmiyim veya prosüdürü bilen varmı

Üst Alt