Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetim var. Kalp hastasıyım. ÖTV'den muaf araç alabilir miyim?

skocak2006

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
kalp hastasıyım b sınıfı ehliyetim var hastalıktan önce vardı benim özel donanım olmadan araç alabilirmiyim %44 vergi indirimim var

iyi günler benımde kalp rahatsızlıgımdan ötürü %100 raporum var h sınıfı ehlıyet alabbılırmıyım vergıden muaf arac satın alabılırmıyım ve kendım kullanabılırmıyım acaba cevaplarsanız sevınırım

ehlıyetım neden iptal oluyo onu anlamdım kardesım ehlıyetım zaten yok ama alıcaktım işde ilk senden duyuyorum böle bıseyi

arkadaşim %100 raporu olupta sence ehliyet verirlermi ? bide rahatsizliğin kalp rahatsizliği arkadaşlarin dedigi gibi ötv indirimden yararlanabilirsin araci 3. derece yakınlarina kadar kullanirlar bide şöför tutabilirsin senin araci kullanmam mümkün degil ehliyette alamazsın ehliyetin varsada o araci kullanamazsin ...

Arkadaşım ben bugün bir sürü firmayı aradım ama kimsenin bilgisi yok. Kimi %90 raporla kullanırsın kimi yakının kullanır diyo. Mustafa bey araç alırsanız bana da msj atabilirmisiniz_?

sorunu cevabı yukardakı lınk de var dostum kullanabılıyoruz anlasılıyo ordan bıde sen gözat ıstersen

kroner arter hiper tansiyon hastasıyım
%44 raporum var
ötv siz araç alabilirmiyim
ne yapmam lazım

Üst Alt