Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak parmaklarım ampute, ayrıca bipolar hastasıyım. Rapor oranım ne olur?

benkimim

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
: ( : merhabalar şimdi üye oldum yardımlarınızı bekliyorum 25 yaşındayım evliyim bi oğlum var .
sol ayak parmaklarım yok ampüte diye geçiyor galiba ayak üstten ve alttan hasarlı ayrıca bipolar hastasıyım 5 yıldır ilaç kullanıyorum.5 mayısta kurula giricem sizce alabilir miyim ??teşekkürler

Sevgili Benkimim merhaba, Ben bipolar bozukluk tedavisi görmekteyim. Bu konuda yaşadıklarımı ve aldığım engelli raporunun detaylarını anlattığım yazıyı link ile iletiyorum. Benim görüşüm yazımı okur hazırlığınızı detaylı yaparsanız kesinlikle alırsınız. Ataksız sağlıklı günler...EKPSS Başvuru Süreci Adım Adım! ? bipolarimkiben

sayfanıza baktım yararlı ve rahatlatıcı paylaşımlar var bundan sonra full ordayım .
en rapora başvurdum ya heyete girince istihdamdan vergi indiriminden ötv den hepsinden yararlanmak mı istiyorum diycem ??

Dikkat!! Yarın heyete gireceğim ortopedik ve bipolar'dan

arkadaşlar kaza sonucu ayaktan oropedik engelim var ve 2011de heyete girdim %11 verdiler süre olarak da 1 yıl .ayrıca bipolar rahatsızlığım da var geçenlerde öğrendim bipolardan da rapor alınabiliyomuş .istihdam için düşünmüştüm başvurdum açıklamaya önceki süreli olduğu için yazmışlar kağıdın üstüne .ama araştırdım bisürü hak varmış mesela ötv ve vergi indiriminden yararlanmak için ayrı bir başvuru da yapmak lazım mı ??lütfen yardımcı olun yol gösterin danışacak kimsem yok ..

Ben zamanında başvuru yaptığımda işaretlememiştim. Ehliyete başvururken bile yazı istiyolar. Siz ahmetinde dediği gibi hepsini işaretleyin daha sonra bir daha uğraşmazsınız.

hadi ya ee nolcak şimdi ..ben bişey işaretlemedim ki onlar yazmış

Heyet beni dinlemedi geçiştirdi

Arkadaşlar rapor için dün heyete girdim başkan dahil olmak üzere beni dinlemediler .ortopedik ve ruhsal rahatsızlığım var .beni bayağı geçiştirdiler .kimse sormuyo ne için alacağımı ben direttim çık demelerine rağmen vergi indirimini istihdamda çalıştırılamayacağı alanları zorla yazdırdım 2011de h sınıfı otomatik kullanır vermişlerdi şimdi vermediler !!ayak aynı ayak değişme yok ..ortopedik ve ruhsal rahatsızlığım geçmeyecek kalıcı bi rahatsızlık ama sürekli vermediler .yani anlıycağınız ben haklarımı tam alamadım ve sinirliyim ne yapmalıyım ??şimdiden teşekkürler

benkimim

Değerli arkadaşım doktorlar heyette söylediğin veya söyleyeceğin şeylere bakmıyolar rapor tetkik mr röntgen tahlil vb müspbet evraklara bakıyolar duygu düşünce ve fikirlerini evraklara dökmen lazım onu kabul ediyorlar

Üst Alt