Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak bilegim kaza sonucu kırıldı. Rapor alabilir miyim?

Korbakor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İki ayak bileğim de kaza sonucu kırıldı birinde 1 tane bida taktılar bağların koptuğunu diğerinde parçalı kırık tellerle bagli 2 yıl sonra alacaklarmış tek vida olanı 45gun sonra aldılar yüzümün elmacık kemiği de olmak üzere 3 farklı yerden kırıldı bir dişim de catladı fakat kırıklardan kaynaklanan yüzümde cökme olmadı rapor alabilirmiyim yüzde kac olur teşekkür ederim

Rapor alabilirsiniz ama kaza tarihinden itibaren dr lar 6 ay yada 1 yıl gibi bir tedavi süresi koyarlar bunu dr na sorun yüzünüzdeki elmacık kemiği kırığına bağlı duyma probleminizde çıkabilir kaza tarihini belirtmemişsiniz.

kaza 70 gun oldu hala tedavi altındayımfizik tedaviye basliycaz yarın kazayı yapan arkadaşimdi manevi tazminat acmayacagımyattıgım gunleri için bi üçret alabilirmiyim 6 ay sonramı rapora başvurmam gerek rapor alma durumum ne olur yüzdelik bazda ugraşmayayım bide birileri arıyor danişmanlık için sizce danışmanlık gerek varmı yapılacak işler nelerdır?

Kazan is kazasimi yoksa trafik kazasimi bunu da belirtki ona gore yardimci olarim.

Benim bildiğim bi 6 ayın geçmesi gerekir ayrıca sigorta şirketi kazaya bağlı engelli raporu olmayınca ödeme yapmıyor kendinde başvurabilirsin ama tazminat tutarını b,ilemezsin hesaplıyamazsın onların vereceği miktarı kabul etmiş olursun hak kaybın olur hasar şirketlerinle asla çalışma onlar avk değil seni hem sinir eder hemde hakkını yerler arkadaşında suç varmı yokmu bilmiyorum ama bir avk yolu ilede sigorta şirketinden tazminat laırsın tabiki ilerleyen günlerde sağlığını etki edeni bir durum kalırsa çalışamadığın süre içindeki ücreti bilmiyorum bilgim yok

Engelli raporu her hastanede aynimidir

Her iki ayak bilegimde kiriklar mevcut iki ayak bilekte n ameliyat oldum birinde vida diğerinde ise telle bağlı vida alındı teller duruyor birde yuzumun farklı yerlerinde kiriklar var rapor almam için hangi hastaneleri önerirsiniz her hastanede n aldığım rapor aynı mı verilir

istediğiniz devlet hastane olan E.A.H DEVLET ve Üniversite hastanelerinde alabilirsiniz.
Genel olarak aynı oranı verirler

Üst Alt