Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz teşhisim var. Sabahları uyanınca korku hissim oluyor..?

Micro123

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
166
Fluanxol iğne 2haftada1
Akineton tablet
Cipralex
Bu ilaçları kullanıyorum

Atipik psikoz (paranoid hezeyan)+ Depresyon teşhisim var

Son 2 gündür sabahları uyandığımda ıçime/geriye çekilmiş gibi bi korku/panik hissi yaşıyorum, akineton içip 1saat etki edince bu his geçiyor

Neden böyle oluyor, napmam gerekiyor

Her an her şey olabilirmiş gibi panik halde tehlikedeymişim gibi Aşırı tepki vereceğim düşüncesi, kendimi rahat hissetmiyorum yani

Fluanxol igne 14gunde1 alıyordum
En son aldigımdan 18 gün geçti
Almak da istemiyorum, alıncada kasılma ve katatonik biri gibi donuk durgun oluyorum

Belki geçmesinin sebebi akineton değildir, kendiliğinden de geçmiş olabilir.
@Micro123, bu yan etkileri doktora söyledin mi? İlacı değiştirebilir.

Bugün endişe yaşıyorum
Evden çıkamıyorum tehlikedeyim
Daha 5 gün önce antipsikotik iğneyi vurdular
Yanıma bıçak aldım, bekliyorum, kapıyı ya çalacaklar ya vuracaklar
hazırlı olmalıyım

Hayırdır pkk ilemi yoksa fetö ilemi mücadele ediyorsun. Yoksa cia yı kızdıracak bir hareket mi yaptın. Kime ne yaptında seni öldürmeye geliyorlar.

Doktorunla görüşme vaktin gelmiş. Sana yatış verirler. 20 gün bir yat dinlen.

Biri seni öldürmeye gelse ilk yapacağın işin bunu foruma yazmak mı olur?

Geçmiş olsun. Sanrın geçene kadar bizi ciddiye almayacaksın ama en kısa zamanda doktoruna görünmeni tavsiye ederim.

😅birader içindeki sesle mücadele et onun boş konuştuğunu ve anlamsız olduğunu söyle ona reddet içindeki sesi bunu yapa bilirsin ben yaptım sende yaparsın ilk defa birinin atakla yazdığını görüyorum. Ses veya düşünce neyse yalan hepsi kimse yok seni öldürmeye çalışan bıçağıda bırak 😂başlık güldürdü

İnsanın korktuğu şeyin başına gelmesinden haz alır diyen doktorlar var. Korku varsa haz vardır diyorlar. O yüzden psikoz ve dopamin ilişkisi anormal gelmiyor.

Son düzenleme:
Belirtilen belirtiler anksiyete belirtileri değil daha ağır belirtilerdir.

Üst Alt