Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atipik psikoz teşhisim var. Hastanede staj yapabilir raporu alabilir miyim?
Atipik psikoz teşhisim var. Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik öğrencisiyim. Sosyalleşme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sağlık raporu alırken doktor hastanede staj yapabilir diye onay verir mi?
Bence sağlık raporu alma atanman zorlaşır damga yersin . Ayrıca sağlık raporuyla staj yapmanın bir ilgisi yok ancak işe girdiğinde sağlık raporunda çalışabilir yada çalışamaz diye ibare ekler eğer raporun varsa atamanı zorlaştırıyorlar.
Sağlık raporu değil ama o işi yapmaya engel bir durumun olup olmadığına dair rapor istiyorlar tek hekim (sağlık ocağı) raporunuda kabul ediyorlar.
En azından eskiden öyleydi.
Merhaba 2 yıl önce bende tsd den atandım ve normal kpssden orda aklı melekeleri yerindedir raporu istediler doktorumda verdi ama hastalık atipik psikoz olarak geçiyor hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar kurumda sadece mudur beye söyledim oda çalışmaya başladıktan 10 ay sonra .