Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz tedavisi sadece Clonex ile olur mu?

ATA 1881

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
3
5 yıldır tedavi oluyorum . Şu an ki ilaçlarım. Clonex 150mg . Zedprex 20 mg , sormodren 4 mg . Risperdal 4+2 6 mg. Bu ilaçların hangisi bilmiyorum ama clonex harici diğerleri cinsel sorunlar yapıyo diye düşünüyorum . Doktorumda ilerde sadece clonex kullanırsın demişti ama zaman vermedi.
Sizce diğer ilaçları bırakırsam cinsel sorunlar düzelir mi ?

@Anti PSİKİYATRİ,
Hocam bana sorunu risperdal yapıyor gibi geliyor. 5 yıldır tek değişmeyen ilaç bu çünkü. Diğerleri ise kullanıp bıraktığım ilaç baya oldu . Doktor kontrolünde yani. Doktora gittiğimde risperdalı keselim mi diyeceğim.

Risperdal, Zyprexa ve seroquel gibi ilaçlardan sonra Clonexe geçtim

Son 14 senedir kullanıyorum. Bana çok fayda sağladı.

@dgcnn,
Hocam kalıcı olucak diye korkuyorum. Az da değil 5 yıldır ilaç kullanıyorum kuru boşalma sorunu rahat 4 yıldır var.

@ATA 1881,
Bende de var ama ilaçları sağolsun babam almadığı için normale döndüm. Diğer yandan zihinsel olarak berbat dıurumdayım. Elbet bu günlerde geçecek.

@ATA 1881, selamlar. Clonex 600 mg yanında Seroquel 100 mg kullanıyorum.

Risperdal kullandığımı yazdım ama 2005 senesi civarıydı. Kuru boşalma sorunu falan yaşamadım.

Üst Alt