Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz hastasına işe giriş sağlık raporu verilir mi?

target

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Vasıfsız iş ilanlarına başvurdum, ancak işe girişte sağlık raporu isterlerse bu raporu alabilir miyim ?
Birkaç yıldır ilaç kullanıyorum, ve 1 ay kadar yatışım oldu.

işin niteliğine göre değişir. örneğin bende ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz diyor. bu raporla gidipte inşaat veya benzer işlerde beni çalıştırmazlar. senin raporunda ne yazıyor o önemli.

f29 tanısı konulmuştu organik olmayan psikoz diye geçiyor. Askerlikten muaf oldum. Depo tarzı yerlerde çalışabilir miyim? koli taşıma, etiketleme vb.
Şu an elimde bir rapor yok, hastane kayıtlarını bilmiyorum. Ancak aile hekimi işe giriş raporu verir mi onu merak ediyorum.

Bu hastalıklarda hep aynısı yazar Ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz diye.

Değişmez yani.

@target, aile hekimi psikiyatriye yönlendirir sağlık raporu almak isterseniz. Bende öyle oldu. Sağlıklıdır raporu veremem dedi aile hekimi

@target, raporun yoksa iş yeri hekimi senden durum bildirir raporu almanı isteyebilir o zaman. gireceğin işin niteliğine göre heyete çıkarsın ve sana durum bildirir raporu verirler ,olumlu olumsuz bir şey diyemiyorum

Üst Alt