Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanırsam Kasım'da aldığım sürekli raporumu yeniletmeme gerek olacak mı?

kbenly

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
07.11.2017 de sürekli rapor aldım.27 haziranda atama beklemekteyim.raporumda istihdam işaretli ve çalışamayacağı alanlar doldurulmuş.atanırsam sürekli rapor nasıl yeniletilir ki??? üstelik kasım 2017 de alınmış rapor.saygılar.kesin istiyorlar mı?

Sürekli ise yeniletmene gerek yokki

Raporunuzu tekrar yeniletmezler calistirilmayacagi alanlar ve istihdam isaretliyse problem olmaz raporunuz yeni 2017 yilinda almissin

Benim raporumda istihdam boş bırakılmış çaliştirilamayacağı işler bölümü de boş bırakılmış.bimere sordum şöyle cevap geldi;

(Başvuru konusu Mersin Şehir Hastanesi Yöneticiliği tarafından değerlendirilmiş olup, Sağlık Kurulu Sorumlusundan alınan bilgide, başvuranın 25.09.2014 tarihinde Engelli Kimlik Kartı için Sağlık Kuruluna girdiği, dilekçesinde işe giriş ile ilgili bir şey yazmadığı için verilen raporda da o bölümün doldurulmadığı, Sağlık Kuruluna yeniden müracaatı halinde kişinin tekrar değerlendirmeye alınarak ''istihdam ve çalıştırılacağı işlerin niteliği'' bölümünün doldurulacağı belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.)

Şimdi bu yazıdan anladığınız nedir yeniden rapormu çikartacam yada müracaat edip düzeltmemi yaptıracam..

'kişinin tekrar değerlendirmeye alınarak' dediğine göre sanki tekrar heyete sokulacak gibi anladım ben ama umarım uğraştırmaz öyle. çünkü aynı sorun bende de var. benim raporda da o bölümler boş.

tyn

kişinin yeniden değerlendirmeye alınarak sözünden ben de yenide heyete girmeniz gerektiğini çıkardım.heyet görmeden istihdam edilip edilemeyeceğini yazamaz.

@kbenly sizden niye istesinler ki? İstedikleri rapor sizinki gibi işte. Sadece istihdam işaretli olması yeterli, çalıştırılamayacağı alanlar boş ise her işi yapar demektir. Yapamayacağınız iş varsa buranın doldurulması gerekir. Ya da ek olarak memurluk yapabilir gibi bir ibare.

Memur olmanın şartı da memuriyete engel bir akli özrünün olmaması. Böyle bir kişi zaten bakıma muhtaçtır. Kendi kendine karar veremeyecek kişileri söylüyorlar, akli özür derken
657 nin 48.maddesine bakabilirsiniz. Ve madde 53 e

Üst Alt