Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandığımız kurum rapor için devlet hastanesine sevk ediyor mu?

Şeref YUMRUKAYA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben şizofreni %80 rapor verdim bunu tercihler kazandıktan sonra %45 e düşürsem hastanede kabul eder mi herhangi bir sorun olur mu yoksa beni tercihlerim kabul olmaz mı hemen rapor için hastaneye gitsem sorun olur mu devlet dairesi hastaneye sevk ediyor mu bir yardım ederseniz sevinirim ne yapmam gerekli sigorta ta 4888 günüm var sigortalı çalışmaktayım %45 rapor var daha önce kazananlar bir bilgi verirse sevinirim.

Sınavda özür gurubunuz neydi genelmiydi zihinsel mi

ben daha önce bi arkadaşla konuştum gaziantep mebe atanmış kuruma elindeki raporu vermiş kurum kabul etmemiş kurum hastaneye kendisi rapor almaya yollamış ne derece dogru atanan arkadaşlar cvp verirse seviniriz

kurum yollamiş yani

şizofreni ağır özürlü:hayır
çalışma olanağı vermeyen şizofreni tanısı mevcuttur %80 07.01.2013
zihinsel.
Şizofreni tedaviye çalışmaya olanak verir %45 29.04.2003

Zaten bu senin elinde olacak birşey değil %80 nasıl %40 alacak oranı sen mi belirliyon arkadaşım.

yokta iyileşme var ilaç kullanmıyorum kurum bir hastaneye sevk eder mi inşallah hizmetli olurum hayatım değişecek benim için çok önemli her kez için de 2 senedir işte çalışmaktayım sigortam yatıyor.

sınava zihinseldenmi girdiniz

hangi raporu sınava başvururken kullandınız

şeref 2 ci sorum lise düzeyindemi girdin

Kardeş bende girdim raporu kabul etmediler gittik bir daha aldik eski tarihli ve calistiralamiyacagi alan bos sa ister zaten

Üst Alt