Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanan öğretmenlerden tekrar heyet raporu istenilmesi..?

raptap

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar, herhangi bir öğretmenlik kadrosuna atandıktan sonra, “Çalışamayacağı İşlerin Niteliği” ve “İstihdam” kısımları dolu olmasına rağmen tekrar engelli heyet raporu isteniyor mu? Atanan öğretmen arkadaşlar sizden hangi belgeler istenildi? Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba,

benim bildiğim kadarıyla şu ibare raporunuzda varsa gerekmez.

"türkiyenin her yerinde öğretmenlik yapabilir"

tabii istihdam kısmının (raporda varsa) da işaretli olduğunu varsayıyorum. değilse bu ibare için rapor alacaksınız hastaneye danışın sağlık kurulu birimi yardımcı olacaklardır. ben sormuştum bana "aynı gün içinde heyete giriyorsunuz bunun için" denilmişti...yani öyle bekleten bir rapor değil bildiğim kadarıyla

ahmet22

Anladım teşekkürler yani tekrar oran belirleme durumu olmadığı için 1 günde oluyor o zaman yoksa 1-1.5 ay sürüyor heyet raporu. Bu bir nevi işe girişte durumu bildirmek için alınan rapor anladığım kadarıyla o zaman.

raptap

Bana verilen bilgi bu yöndeydi ama net bilgi için vakit kaybetmeden hastaneye sağlık kurulu birimine gitmenizi öneririm

Kurul Raporu alinir 7 ya da 8 uzman Dr KBB dahiliye piskiyatri göz cerrah hatırladığım engelli raporu ile alakalı değil farklı 1 gün de Max 3 günde alınıyor

awez

siz almış mıydınız? peki birde mesela atanan arkadaslar hem engelli raporu hemde bu alınacak raporumu sunacaklar nasıl oluyor acaba bilginiz var mı?

Sizden Öğretmenlik Yapabilir Durum Bildirir Raporu istenmektedir. Engelli raporu ile karıştırmamalısınız. Hastaneye gidip öğretmenliğe yeni başlayacağınızı ve öğretmenlik yapabilir raporu istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir.

ahmet22

Ben haziranda atandım Perşembe başvurdum cuma elime geçti engelli olduğum için ücret de vermedim..

@

hayır nasıl bir rapordu biraz anlatır mısınız (üzerindeki bilgiler) ve engelli raporu ile birlikte mi meb atama birimine teslim ettiniz?

atamanız hayırlı olsun

Üst Alt