Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayan arkadaşlar burada buluşabilir miyiz?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ilk önce atanan arkadaslara tebrik eder yeni iş hayatlarında başarılar dilerim ... gelelim benim gibi atanamayan grubtaki arkadaşlara şimdi ne yapacaksınız malüm tercih sonucları serüveni bitti

Bakan söyleyecegini söyledi artık gerisi bizde eylül ayı içerisinde ankarada eylem yapılırsa 3. Atama kesin olur kasım aralık gibi yaparlar ama birlik olup mucadele etmek lazım kimse kimseye çaba göstermeden bir sey vermez

83,53 ile ortaöğretim olarak atanamadım.. :)

Son düzenleme:
Allah bi kapiyi kapatir digerini acar .uzulmeyin.insallah bir gun atanirsiniz.ben 6 senedir mucadele verdim yeni atandim

Ön lisans - internet ve ağ teknolojileri teknikeriyim - 2014 yılında mezun oldum ve o tarihten bu yana EKPSS önlisans'ta internet ve ağ teknolojileri teknikerliğinde ilk defa 4 kadro açıldı biri sivas, biri erzurum, biri kastamonu, biride ankara daha önce internet ve ağ teknolojileri bölümüne ait kadro hiç açılmamıştı. hiç birine yerleşemedim. ama branşımında olduğunu görmek gerçketen mutlu etti beni.

puanımda öyle ahım şahım bir puan değildi buda bir gerçek 66,88 ama atanan arkadaşlara en az kendim atanmış kadar sevindim. Allah hepsinin bahtından güldürsün her şey gönlünüzce olsun.

Bende güvenlik tahakkuku nedeni ile atanamadım. Ne yaptıysam artık adamlara :)

78.0 puanla ortaöğretimden atanamadım:) nasip değilmiş napalım:) 3.atama için bi plan program var mı? LAZ61

tercih dönemi memur 85 hizmetli 80 ile kapatacak dediğimde bana kızanlar nerede acaba!!! ilk atamada 78 ile kapattı bu mümkün değil diyordunuz :( 3. atama da en az 1000 kişi alınmalı ... 80 puan üstünde hala atanamayan 650 kişi var 80 puan altındakiler sınava çalışmaya başlasın bence ortaöğretimden 650 kişi zor alırlar

bu yazdıklarım ortaögretim için geçerlidir

Adanadayim 3. atama icin bi eylem ya da yuruyus yapulacaksa ankaraya gelebilirim. Tam birlik olma zamanidir...

bende atanamadım hayırlısı 3 atama gelmeyecek gibi. 2018 yaklasıyo zaten.

bütün sınav sonuçlardan 60 üstü puan hiç alamıyorum arkadaş. EKPSS beni sevmiyor. bu bi gerçek :(
ankara ve istanbul tekniker yazdım tercihlerde. tutmadı. Teknikerden başka asla hiç bir görev yapmam.

allah bir kapıda bana açar inşallah çok çalışmam lazım çokk :)

yamtar16 kardeşim ben zaten hizmetli kadrosunda çalışıyorum. O yüzden hizmetli yazmadım.

ben 6 senedir tercih veriyordum ALLAHA şükür yeni atandım inşallah en kısa zamanda sizlerde atanırsınız mücadele verin arkadaşlar pes etmeyin insan ne isterse ALLAH verir yeterki istesin rabbim gönlünüze göre versin dualarım sizinle

ekpss ye girip atanamayan matematik öğretmeni var mı?

daha önce sınava girmiş ve atanamamış (lise) matematik öğretmeni var mı aramızda?

Üst Alt