Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asperger sendromu ve dehb hastası olup spor yapan var mı?

caner7777

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Vücut geliştirmeyi denedim 2. Ve 5.ayda sakatlandım şu anda acıdan kıvranıyorum.
Koşu sporunu yaptım 2 kere sakatlandım.

Fiziği(beden) de zihin gibi görmüşüm yıllardır, sınırları zorlamışım ve hepsinde sakatlandım, acılı günler yaşadım. Sanırım tek başına yapılan sporlarda bize göre değil.

Yada aynı hastalıklara sahip olup başaran var m?

Tendonlarım koptu iki sene önce ama şu an iyi gibiler.Yediğim kroşelerden burunda eğrilik var.Şınav çekiyorum ama barfiks çekmediğimden öne doğru omuz dönüyor.Ağrı var.Magnezyum ve dinlenmeyle toparlamaya çalışıyorum ama yağ oranım çok arttı.Tendonları ortopedi bakıyormuş ve mr cihazına girmeden bakamazlar dendi.Ortopedi randevusu yok.Radyasyon alıp mr çektirmeye kalksam gece gitmezsem çok sıra beklerim.Sol bacakta ya çok kas gelişmesi var yada temiz darbe aldım.İki kas birbirinden aşırı farklı.

@caner7777, kendimi ASPERGER SENDROMU(o zamanlar kendimi çok zeki) olarak görüyordum ama ben ATİPİK OTİZM olduğum ortaya çıktı.
Ayrıca ŞİZOFRENİ de var bende.

@NewDay, benimde tendonlarım kısmı koptu, benzer durumdayız spor yapmasam yağlanıyorum, yaparsam sakatlanıyorum. Ne yapacağım bilmiyorım

Üst Alt