Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf raporu aldım ama hala birliğimdeyim!?

garcilla

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Aktif askerken askerlikten 22 ekimde muaf aldım. Birliğim raporum düşmediği için beni göndermiyor, raporun düşsün öyle göndericez diyolar ama raporun görünmesi bir kaç haftayı bulabilirmiş. Psikolojik olarak çok zorlanıyorum ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

Iznimi kullanmak istediğimi söyledim yarın gidebileceğimi söylediler. Ben iznimi kullanırken düşmezse birliğime geri dönmesem firara düşer miyim? Firara düşersem de bir sorun çıkar mı? Geri gitmesem sivilde sonucun düşmesini beklesem nasıl problemlerle karşılaşırım?

Anladığım kadar heyete girdiniz ve size elverişli değildir raporu verildi, ancak hekimler raporu henüz imzalamamadılar doğru mu?

@garcilla,

Doğrudur e devletime daha düşmedi. Birliğim düşmesini bekliyor öyle bırakacaklarmış. Ben onlara ayni belgenin imzasızdır yazan kopyasını getirdim.

@OğuzHan112,
Bulunduğum birlik ikametimdeki şubeyi aradı ve imzasızdır yazan belgemdeki barkodu söyledi sistemden baktı ve daha havuzda bile olmadığını söylediler. Bu tarz belgeler havuza çabuk düşermiş. Hastaneyi aradım sağlık kuruluna telefondan zor ulaşırsın fiziksel olarak gelip konuş dediler.

Yani evet size elverişsiz raporu veren hastane aynı gün en geç ertesi güne rapor bilgilerini sisteme girer.isterseniz izin alabiliyorsanız hastane heyet sekreterliği ile bir görüşün.

Garip garip işler..hangi hastane bu?

@garcilla,

@OğuzHan112,
Izmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi. Yarın 3 günlük izin ve 6 gun rapor hakkimi kullanicam. Birlikten ciktiktan sonra hastaneye ugrayip raporun durumunu sorucam ve o 9 gun icerisinde memleketteyken islerimin olmasini umid edicem.

tesekkur ederim yardiminiz icin. Umarim tekrardan birligime cagirmazlar.

selam dostum sisteme düşse bile ankaraya onaya gidiyor. benim 1 aydan fazla sürmüstü.tabi ben hali hazırda teslim olmadığım için sorun olmamıstı. umarım sisteme düşmesi yeterlidir. yoksa ankara'dan red gelirse tekrar kurula girdiriyorlar.

Üst Alt