Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğe elverşli değildir raporu aldım. Öncesinde ödediğim cezayı geri alabilir..?

Seyfseyf

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Tek böbrekten dolayı Askerliğe elverişli değildir raporu aldım... 2012 yılında 1 dönem bakaya kaldğım için 375 tl para ödemiştim..ama o yıl tek böbrek olduğumu bilmiyordum..Daha önceki yıllarda Askerlik muayanesi sırasında bu durumu bilmediğim için hep askerliğe elverişli diye muayane sonucu veriliyordu ( Çünkü ASkerlik muayanesi sırasında insanın dahiliye kısmına bakılmıyor ) Şimdi sorum şu ? Bu Askerliğe elverişli dğeildir raporunun bir getirisi götürüsü var mı ? ayrıca bu ödediğim parayı geri alabilme durumu ortaya çıkar mı ?

tek getirisi adı üstünde "askerlik yapmayacaksınız". :) engellilik açısından şeker,tansiyon veya şu an tek olan böbreğinizde rahatsızlık yoksa ancak yüzde 10 luk bir değer alabilirsiniz ve o da işinize yaramaz! ödediğiniz parayı geri alabileceğinizi zannetmiyorum çünkü sağlık durumu beyanı size bağlı bir durum.neyse hayırlı olsun sayın hocam..

erdinc1972 e katılıyorum, Ama müracaat etmekten zarar gelmez bağlı olduğunuz askerlik şubesine dilekçe ile müracaat edin.

Üst Alt