Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık zaman denen kavram gözümde yok oldu?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
778
Reaksiyonlar
913
Artık zaman denen kavram gözümde yok oldu?
Gözümde allak bullak oldu ilaçlardanmı olur?

@Hüseyin404, örnekle geçmiş birşey hatırlamak istesem karmaşıklıktan dolayı çoğunu neredeyse %90 ından fazlasını hatırlayamıyorum. Tarihleri birbirine karıştırıyorum doğrusu.

@Sakar_Şakir_60, bu yaşadığını ben de yaşadım bir ara tarihlerden emin olamıyordum, zaman birbirine girmiş gibiydi, ama bu ilk ataktan sonraki iğneden dolayı olmuştu... Başım dönüyordu bir de sürekli, ne kötü günlerdi...

Şundan dolayı olabilir yaş ilerledikçe zaman daha hızlı geçer yaş karekök orantısı

Evt işte yaş ilerledikçe zaman daha hizli akar herşey sanki birbirine karışır gibi ilerler hissi verebilir sanki yakaliyamiyo gibi hissedersin zamanı yani bakarsın ki koca bi yıl geçmiş aaaa nasi geçmiş bi yil dersin o kadar hizli bizden zaman , yani kıskanılacak bise zaman bu acıdan

@Sakar_Şakir_60

@ipek., tariflerin yüzde100 doğru noktası virgülüne kadar. Başka birşey diyemeyeceğim.

Aslında zaman hızlanmadı. Ama teknoloji çağında telefon sayesinde her şeye ulaşmak kolaylaştığı için. Sürekli bir şeyler ile meşgulüz ondan bize hızlı gibi geliyor. Biraz teknolojiden uzak durup hayatı yavaş yaşamak, kendimize vakit ayırmak lazım. Beynimiz çok meşgul olduğu için de kafa karışıklığı çok oluyor. Beynimize dinlenecek vakit tanımıyoruz.

Bence Bu Sorun Çok Fazla Bilgisayar Ve Telefon Başında Vakit Geçirmekten Kaynaklanıyor Diye Düşünüyorum Aradan Geçen Zaman da Fark Edeceksiniz ki Demans Hastalığı Ülkemizde Daha Çok Yaygınlaşacak Güçlü Ve Kalıcı Bir Tedavisi Olur mu Bilim İnsanları İyi Bir Önlem Alabilir mi Bilemem Ama Gelecek Nesil Bu Sıkıntıyı Fazlasıyla Çekecek Biraz Klişe Olacak Ama Uzaklaşmakta Ve Kitap Okumakta Fayda Olabileceğini Düşünüyorum

Kişi yer zaman farkındalıkları var. En kolay bozulan zaman farkındalığı , en zor bozulan kişi farkındalığı. Mesela bugün ayın kaçı, akşama kadar 50 kere tarih kaşesi basıyorum. Biri sorunca ayın kaçı diye apışıp kalıyorum. Az önce bir benim gibi bipolar arkadaşla konuştum , devamlı tarihten bahseder. 2022 den beri öğle arası 12.00-13.00 dedi mesela. Zaman farkındalığı çok yüksek.

Doktor da yokluyor , özellikle atak zamanı. En son ne zaman geldin, lityum kan testi en son ne zaman yaptırdın gibi, en son ne zaman atak geçirdin gibi...

Üst Alt